TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsens miss – ärliga orden får följarna att skratta

31 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Sanna Nielsens miss i bilden
Sanna Nielsen har fullt upp med att förbereda sig för sin egen show nästa år. För att ladda inför det nya året ska Sanna snart åka på skidsemester och inför resan har hon delat med sig av en bild med en rolig miss.
Annons

Folkkäre artisten och tv-profilen Sanna Nielsen, 34, har fullt upp med att förbereda sig inför sin alldeles egna show Mitt Sanna jag som kommer rulla i Stockholm under våren. Det utlovas en härlig show med fest och glädje där artisten kommer köra sina egna största hits men också musik från andra musikaliska förebilder. Allt detta sammanflätat med Sannas egna historia i en show om utanförskap, kamp, ärlighet och kärlek till musiken.

Innan showen har premiär i slutet av januari kommer Sanna också vara en av de artister som uppträder på Idrottsgalan 2019. Dessutom kommer hon fortsätta sitt uppdrag som programledare för Allsång på Skansen under sommaren. Det blir alltså ett fullspäckat schema för folkkäre skåningen nästa år.

Hyllas av följarna

Trots många järn i elden så avslöjar Sanna på sin Instagram att hon snart kommer unna sig en skidsemester. På bilden syns hon le stort i någon skidbacke från en annan skidsemester – lyckligt ovetandes om missen på bilden som hon nu upptäckt i efterhand.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ni vet när man är så stolt över att man äntligen behärskar att åka skidor. Det stolta leendet. Inget kan förstöra den känslan. Inget. Tills någon påpekar att man kanske ska vända på sina skidglasögon. Snart är det dags igen. God fortsättning förresten!”, skriver Sanna humoristiskt på bilden där hon har satt på sig skidglasögonen upp och ner.

Nu hyllas tv-profilen av följarna för hennes självdistans och humor i kommentarsfältet:

”Det där hade kunnat vara jag. Fina du, god fortsättning!”

”Hahaha! Du är så rolig. God fortsättning på er!”

”Haha du är så skön”

”God Jul! Love it”

FOTO: TT/Maja Suslin, Instagram/Sanna Nielsen

Annons