LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsen om vardagslivet: "Joakim lagar mat – jag pratar och dricker vin!"

30 maj, 2016 
Lotta Hofström
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell jobbade först ihop innan kärleken slog till. Efter att de sedan flyttade ihop är de i dag Joakim som står för käket i köket!
Annons

Sanna Nielsen, 31, kommer i sommar som programledare på “Allsång på Skansen“, att bli granskad av en till två miljoner tittare.

– Jag vänjer mig aldrig vid att bli igenkänd. Jag tror alltid att jag har glömt stänga gylfen när folk tittar på mig. Alltid, säger Sanna i Femina.

Sedan åtta år kilar hon stadigt med gitarristen Joakim Ramsell, 43. Paret delar jämställt på hemmasysslorna – nästan…

– Fast om jag ska vara helt ärlig så är det Jocke som står för matlagningen. Jag sitter vid köksbordet med ett glas vin och pratar, berättar hon.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell är kära och lyckliga tillsammans.

Som programledare i “Melodifestivalen” förra året fick vi se en busigare sida av Sanna. Tidigare har hon anklagats för att vara präktig. I Mellon 2001 kritiserades hon, då 16 år, för att ha en tantig klädstil.

I sommar tar Sanna Nielsen över programledarrollen i “Allsång på Skansen” efter Petra Marklund.

– Det var jävligt tufft. Jag gillade ju mina kläder och min frisyr, men idag förstår jag hur folk menade. Jag har alltid sett äldre ut än jag är – jag är lång och är ingen pinnsmal 36:a. En normal tjej med 39-40 i skor och med både byst och rumpa. Men det jag inte förstår är hur vuxna människor kan säga något sådant till en ung tjej!

Men med ålder och erfarenhet har Sanna blivit mer trygg i sig själv. Dessutom är hennes fanclub enormt stor! Vi är många som längtar efter “Allsång på Skansen” i sommar med start tisdagen den 28 juni.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons