LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsen om förändrade relationen med Joakim Ramsell

24 jul, 2020 
Sanna Nielsen och Joakim
Sanna Nielsen och fästmannen Joakim Ramsell har varit ett par i över tolv års tid.
Nyligen flyttade de från lägenhet till villa och förändringen verkar ha gjort dem gott.
Nu berättar Allsång på Skansen-programledaren hur relationen med Joakim ser ut idag.
Annons
Allsång på Skansen 2020Brand logo
Allsång på Skansen 2020

Artisten Sanna Nielsen, 35, har de senaste fem åren tilldelats det prestigefyllda uppdraget att leda SVT:s Allsång på Skansen. Detta har hon tagit sig an med bravur och varje vecka hyllas hon för sin insats i det folkkära programmet.

I år ser upplägget väldigt annorlunda ut på grund av den rådande coronapandemin. Det finns nämligen ingen publik på plats och därmed har Sanna fått en extra svår utmaning inför sommarens shower. Programledaren har hittills klarat det galant ändå.

– Även om vi saknar publiken oerhört, får vi inte glömma att det också finns en tv-publik. Vi hoppas att de står och hoppar i sofforna eller sitter på en filt och följer programmet, säger Sanna i en ny intervju med Expressen.

Nya livet efter flytten med Joakim

När det kommer till privatlivet är Sanna Nielsen tillsammans med gitarristen Joakim Ramsell, 47, sedan tolv år tillbaka. Paret förlovade sig 2006 och bor numera ihop i Tyresö. Innan dess bodde de i en tvårummare i Årsta, vilket de nyligen alltså bytte mot ett hus.

Annons

– Vi blev kära i ett hus. Det var inte riktigt meningen, det bara blev så, har Sanna tidigare berättat för Expressen.

Sanna Nielsen om förändringen

I sommar är det tolv år sedan Sanna Nielsen träffade sin pojkvän. För Expressen berättar hon att deras relation har förändrats mot det bättre med tiden.

– På många plan har kärleken blivit djupare. Det är trygghet, stor kärlek och respekt, säger hon.

Det råder ingen tvekan om att Sanna trivs väldigt bra med Jocke. Hon menar att de känner varandra väldigt väl efter att ha tillbringat över ett decennium ihop, men att det fortfarande finns outforskad mark i relationen.

– Det finns fortfarande en nyfikenhet och något nytt att lära känna, förklarar hon.

Kärlekslyckan med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen berättar vidare att Joakim är väldigt jordnära, grundad och lugn, precis som hon själv, och att han är bra på att ge konstruktiv kritik.

Paret träffades genom jobbet och är idag verksamma inom samma bransch. Deras vardag består således av såväl kärlek som musik. Sanna är onekligen lycklig över att få dela vardagen med just Joakim Ramsell.

– Det funkar kanon och vi trivs väldigt fint tillsammans, säger Sanna Nielsen till tidningen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT

Annons