Sanna Nielsen om de avklädda bilderna: "Jag skäms inte för min kropp!"

Sanna Nielsen drog av sig kläderna och gick ur sin egen comfort zone och poserade i endast sport-BH och shorts.

Sanna Nielsen, 31, ser vi sällan i utmanande kläder eller djupa urringningar. Men nu poserar sångerskan i endast sport-BH och shorts. Orsaken? Hon vill uppmana andra människor att älska sin kropp och utseende!

“Igår gick jag verkligen ur min comfort zone”, bloggar Sanna och berättar om sin egen osäkerhet.

För ett år sedan skulle jag ALDRIG ställt upp på den här typen av bilder!”

Hon fortsätter:

“Jag skäms inte för min kropp eller hur jag ser ut. Jag är bara inte bekväm med att visa mig så här. Det är ju så privat.”

Sanna tycker det är viktigt att människor får se olika kvinno- och manskroppar, och veta att det är okej att se ut som man gör.

“Jag vet att det är hur många som helst där ute som är osäkra på sin kropp och känner sig obekväma, precis som jag. Det är helt ok att känna sig osäker, det är ens personliga känsla. Men jag önskar att ingen av oss skäms över våra kroppar. Vi alla förtjänar respekt för den man är!”

Pojkvännen Joakim Ramsell står vid Sanna Nielsens sida i vått och torrt, i av- och påklätt.

Sanna, som ska vara programledare för “Allsång på Skansen” i sommar, är glad att hon tog mod till sig att göra fotograferingen.

“Jag är så stolt och glad att jag vågade göra detta, bloggar hon. Jag kände till slut att det bara var roligt och jag kände mig modig. Och stolt!”

Foto: IBL

Senaste nytt