TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanna Nielsen hyllar pojkvännen Joakim: "Han gör allt för mig"

15 mar, 2016 
AvAngelica Jaako Billenman
De har varit ett par i åtta år. Nu skriver Sanna Nielsen ett kärleksfullt blogginlägg om pojkvännen Joakim Ramsell.
Annons

Sångerskan Sanna Nielsen, 31, har nyligen varit på skidresa i Bad Gastein, Österrike, tillsammans med pojkvännen Joakim Ramsell, 43. På sin blogg hyllar hon nu sin kärlek:

“Han som stöttar mig i alla lägen. Han som gör allt och lite till för mig. Han som älskar mig för den jag är. Han som har tålamod med mig när jag blir arg och stressad i backen” skriver hon och fortsätter:

“Han som är där när jag vacklar. Han som gläds med mig när jag är glad. Han som alltid finns där. Den finaste människan jag vet – Jocke.”

Sanna Nielsen, Joakim Ramsell Melodifestivalen, deltävling 2, Malmö, efterfesten, 2015-02-14 (c) Karin Törnblom / IBL
Sanna Nielsen träffade Joakim Ramsell för åtta år sedan.

Paret träffades för åtta år sedan när Joakim var kapellmästare i hennes band. Idag är de sambor i Årsta, strax söder om Stockholm, och Sanna har i flera intervjuer berättat om sin barnlängtan.

Annons

– Jag är alltid öppen för familj. Jag tycker det är nice, så klart. Jag tänker att jag förhoppningsvis får det någon gång i framtiden, har hon sagt till Expressen men också förklarat att hon är väldigt ödmjuk inför tanken att få barn, och att det kanske inte går.

– Ingen vet något om mitt liv, men jag har många människor i min närhet som kanske inte kunnat få barn. Så det kommer förhoppningsvis när det kommer. Det går aldrig att planera.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell. Allsång på Skansen, Stockholm - 01 Jul 2014 (c) Karin Törnblom / IBL
Sanna och Joakim bor inte bara ihop – de jobbar ihop också!

Den dagen paret däremot bestämmer sig för att skaffa familj så kommer nog Sanna även att stå brud. Joakim har tidigare förklarat:

– Jag ser ju på våra kompisar, antingen så gifter man sig och så kommer barnen, eller så kommer barnen och så gifter man sig. Det hänger ihop.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons