TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanna Lundells sorg efter tragiska dödsfallet: ”Oändligt tomt”

08 sep, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Sanna Lundells sorg efter Whoopies död
Sanna Lundell försökte in i det sista hjälpa familjens hund Whoopie som drabbats av cancer. Nu berättar hon om sorgen efter att familjens terrier somnat in.
Annons
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausenBrand logo
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausen

Sanna Lundell, 40, har under sommaren kämpat för sin hund, familjen älskade terrier Whoopie. I ett känslosamt inlägg på sin blogg berättade Sanna Lundell att hennes Whoopie drabbats av cancer och att hunden haft ont under en lång tid.

Vi fick dåliga besked i torsdags. Whoopie har cancer i tandköttet som har spridit sig till käkbenet och kraniet. Hans dåliga tänder var inte bara dåliga tänder. Veterinärerna kan inte göra mer nu. Han har väldigt väldigt ont”, skrev Sanna Lundell på bloggen den sista augusti.

Sanna Lundell skriver att hon in i det sista hoppades att Whoopie skulle bli bättre. Under sommaren har hon låtit hunden genomgå flera behandlingar, något som varit väldigt smärtsamt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Spolningar och utdragna tänder, fistelgångar, bihålesköjningar, sövningar, stick, och smärta. En sommar i smärta för att jag krampaktigt hållit honom kvar trots att jag kände på mig redan i juni att det här inte skulle sluta bra. Har existentiell ångest över rätt och fel, liv och död”, skriver hon.

Annons

En sista helg tillsammans med Whoopie

I ett nytt blogginlägg berättar nu Sanna Lundell att Whoppie fått somna in.

”Höstens första dag tog Whoopie sitt sista andetag. Min tappra lilla terrier fick somna i min famn omgiven av de han älskar. Han kände det på sig och hade på något sätt gjort sig redo. Ville inte äta i morse. Inte gå ut. Bara ligga i sin korg och titta på mig med någon slags vädjan i blicken”, skriver hon.

Sanna Lundell är ändå glad över att hon och familjen fick en sista fin helg med sin hund. Hon tycker också att Whoopie fick avsluta sitt liv på ett fint sätt.

Han orkade inte mer. Och det blev ett så fint och lugnt avslut. Pojkarna fick krama honom och klappa honom och hålla honom hårt hårt och pussa på de där bedårande små öronen och ta farväl innan vi bar honom till den lilla gropen som M grävde uppe på kullen under kastanjen i lördags och lade ner honom i ett hav av dahlior, lavendel och ringblommor. Det är så tomt här nu. Så oändligt tomt”, skriver Sanna Lundell.

FOTO: Cornelia Nordström/EXP/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons