Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanna Lundells ord efter Persbrandts beslut om Let's dance

Sanna Lundell i en röd klänning

På fredag är det säsongspremiär för Let's dance på TV4 och Sanna Lundell ska dansa samba med Aaron Brown. Familjen kommer att vara där för att stötta henne – dock inte maken Mikael Persbrandt.

Den nya säsongen av Let’s dance drar igång på fredag på TV4. Journalisten Sanna Lundell, 40, ska dansa samba med sin danspartner Aaron Brown, och kommer att vara näst sist ut.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

På premiären kommer Sannas familj att vara på plats och stötta henne, dock inte maken Mikael Persbrandt, 55. Han kommer nämligen att vara bortrest för att spela in programmet Expedition för TV4.

– Jag tycker nog att det är skönt om han inte är här. Jag kommer nog inte bli påverkad av det, säger Sanna Lundell till Expressen.

Sanna berättar också att hon ser fram emot att programmet drar igång men att hon är nervös.

Dramatiska starten på Persbrandt och Lundells relation

Paret har tre söner tillsammans och Sanna har en dotter sedan tidigare. Sanna Lundell har tidigare berättat för Expressen att hon och Mikaels yrken har gett dem turen att kunna vara flexibla.  När Sanna har tränat inför Let’s dance har Mikael Persbrandt kunnat vara hemma med barnen.

– Vi har jätteschyssta farmödrar och hjälp på alla tänkbara sätt och vis. Så det kommer inte lida någon nöd på våra barn, säger Sanna till Expressen.

I juli 2005 träffades paret för första gången och i programmet Tillsammans med Strömstedts berättade Sanna Lundell om första mötet med Mikael.

– Vi träffades faktiskt på en båt ute vid Sandhamn. Vi hoppade av på en brygga på Ingarö och jag följde med Micke till en björkdunge och sedan låg vi där och pratade, sa Sanna i programmet.

Paret hade det kämpigt de första åren och gjorde slut flertalet gånger. Men nu verkar paret ha det bättre än någonsin.

– Vi har en otroligt fridfull relation. Det är sällan vi höjer rösten längre, sa Mikael vid ett tillfälle.

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

LÄS MER: Lance Hedman bryter tystnaden efter Magdalenas ord om romansen

FOTO: TT

SENASTE NYTT!