LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Lundells ord efter Persbrandts beslut om Let's dance

22 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Sanna Lundell i en röd klänning
På fredag är det säsongspremiär för Let's dance på TV4 och Sanna Lundell ska dansa samba med Aaron Brown. Familjen kommer att vara där för att stötta henne – dock inte maken Mikael Persbrandt.
Annons

Den nya säsongen av Let’s dance drar igång på fredag på TV4. Journalisten Sanna Lundell, 40, ska dansa samba med sin danspartner Aaron Brown, och kommer att vara näst sist ut.

På premiären kommer Sannas familj att vara på plats och stötta henne, dock inte maken Mikael Persbrandt, 55. Han kommer nämligen att vara bortrest för att spela in programmet Expedition för TV4.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker nog att det är skönt om han inte är här. Jag kommer nog inte bli påverkad av det, säger Sanna Lundell till Expressen.

Sanna berättar också att hon ser fram emot att programmet drar igång men att hon är nervös.

Dramatiska starten på Persbrandt och Lundells relation

Paret har tre söner tillsammans och Sanna har en dotter sedan tidigare. Sanna Lundell har tidigare berättat för Expressen att hon och Mikaels yrken har gett dem turen att kunna vara flexibla. När Sanna har tränat inför Let’s dance har Mikael Persbrandt kunnat vara hemma med barnen.

Annons

– Vi har jätteschyssta farmödrar och hjälp på alla tänkbara sätt och vis. Så det kommer inte lida någon nöd på våra barn, säger Sanna till Expressen.

I juli 2005 träffades paret för första gången och i programmet Tillsammans med Strömstedts berättade Sanna Lundell om första mötet med Mikael.

– Vi träffades faktiskt på en båt ute vid Sandhamn. Vi hoppade av på en brygga på Ingarö och jag följde med Micke till en björkdunge och sedan låg vi där och pratade, sa Sanna i programmet.

Paret hade det kämpigt de första åren och gjorde slut flertalet gånger. Men nu verkar paret ha det bättre än någonsin.

– Vi har en otroligt fridfull relation. Det är sällan vi höjer rösten längre, sa Mikael vid ett tillfälle.

FOTO: TT

Annons