Sanna Lundells oväntade ord efter förlossningen: ”Bästa hittills”

Sanna Lundell babylycka

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt fick sitt tredje gemensamma barn den 22 april. Nu berättar hon om förlossningen och hyllar alla närvarande.

Det var på julafton förra året som Sanna Lundell, 39, meddelade att hon och kärleken Mikael Persbrandt, 54, väntar barn, och nu är bebisen äntligen här! Det blev en liten pojke som välkomnades till världen den 22 april.

Sedan tidigare har paret två gemensamma barn, sönerna Igor, 11, och Lo, 8. Sanna Lundell har också dottern Olga Crafoord, 17, sedan en tidigare relation med Wille Crafoord, 52.

Nu berättar Sanna om upplevelsen av sin fjärde förlossning som hon beskriver som den bästa förlossningen jämfört med alla de tidigare.

En dag på konstgräsplaner med pojkfotboll i solen, full av det jag trodde bara var förvärkar blev till en kväll med min bästa förlossning hittills. Nu förstår jag de som säger att de älskar att föda. Att få föda så mjukt, tryggt och harmoniskt som jag fick, önskar jag alla”, skriver hon på sin blogg.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Hon hyllar sin barnmorska och undersköterska på plats för deras stöd och hjälp.

Jag minns att när jag var som mest rädd och trodde att jag skulle slitas sönder inifrån, då sa uskan ”du behöver inte vara rädd Sanna, var inte rädd, vi klarar det här”. Löjligt enkla, men så kraftfulla ord, och så otroligt viktiga just där och då. De fick mig att bara bestämma mig för att inte vara rädd, för att lita på min kropp. Och då fick jag den sista kraften som behövdes för att föda fram min älskling”, fortsätter hon.

Hon hyllar även Mikael Persbrandt för att han fanns vid hennes sida och gav henne det stöd som han kunde.

Och så var Micke med mig hela vägen. Stark och trygg och tröstande i det allra mest kritiska.

Se bilderna från Sanna Lundells babyshower:

Babyshower för Sanna Lundell.

Babyshower för Sanna Lundell.

Babyshower för Sanna Lundell.

Babyshower för Sanna Lundell.

Babyshower för Sanna Lundell.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har fått sitt tredje barn: ”Mirakel”

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundell avslöjar gravidhemligheten – hyllas av följarna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!