Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanna Lundell svårt skadad – akut till sjukhus

Sanna Lundell akut till sjukhus efter skadan.

Hon skulle på mysig skidsemester i Järvsö. Men Sanna Lundell hade otur, halkade på en isfläck och bröt vänster handled.

Den 22 april i fjol fick Sanna Lundell, 40, och Mikael Persbrandt, 55, sitt tredje barn, sonen Rafael Fox, 8 månader. Sedan tidigare har de sönerna Ivar, 12, och Lo, 9. Sanna har dessutom dottern Olga Crafoord, 18, med ex-mannen Wille Crafoord, 53.

Livet verkar under 2018 ha varit väldigt bra för Sanna. I sin blogg berättade hon till exempel om förlossningen bara tre dagar efter nedkomsten:

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

En dag på konstgräsplaner med pojkfotboll i solen, full av det jag trodde bara var förvärkar blev till en kväll med min bästa förlossning hittills. Nu förstår jag de som säger att de älskar att föda. Att få föda så mjukt, tryggt och harmoniskt som jag fick, önskar jag alla.

Sedan 2016 bor familjen i en stor, lyxig, lantlig herrgård i Stora Lundby utanför Stockholm. Och på nyårsafton kunde Sanna glädjas åt att hennes älskade man Mikael fick det prestigefyllda hedersuppdraget att ringa in det nya året genom att läsa upp Alfred Tennysons dikt ”Nyårsklockan” från Sollidenscenen på Skansen i Stockholm.

Olyckan var framme

Efter det bestämde sig Sanna för att åka på en mysig harmonisk skidsemester i Järvsö med barnen, väninnan Ann Söderlund, 46, och hennes barn. Men då var oturen framme och mitt i allt mys råkade Sanna ut för en allvarlig olycka. På Instagram berättade hon igår kväll:

”Shitty jävla början på 2019. I stället för skidmys på Bergshotellet i Järvsö med Ann Söderlund och kids halkade jag på en isfläck, bröt handleden o spenderade 6 timmar på närakuten. Och Iggy fick precis vinterkräkisen. Goalz. Så bitter nu”.

Sanna har lagt ut två bilder för att illustrera detta, en på hennes svullna underarm då hon är på väg in till röntgen och en av samma underarm efter att hon fått den gipsad. Så värst mycket skidåkning lär det väl därför inte bli för Sanna i Järvsö, men Hänt håller tummarna för att hon ändå ska få en mysig semester i stugan med väninnan och alla deras barn.

LÄS MERA: Så julpyntar Sanna Lundell och Mikael Persbrandt – kika in

LÄS MERA: Följarna jublar efter Sanna Lundells bild med nyfödda Rafael Fox: ”Så söt”

Foto: TT/Cornelia Nordström, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!