LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Lundell om tiden då hon och Mikael Persbrandt var särbor

01 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par i 16 år. Nu berättar hon i sin podcast Inte din morsa om åren som särbos.
– Värsta tiden i mitt liv, säger hon.
Annons
7 folkkära skådespelare som har vunnit guldbaggenBrand logo
7 folkkära skådespelare som har vunnit guldbaggen

Journalisten Sanna Lundell, 42, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 57, har varit ett par i drygt 16 år. Relationen har varit stormig och paret har gjort slut flera gånger för att sedan bli tillsammans igen. Idag lever de ihop på en hästgård i Stora Lundet, i Sorunda.

Sanna och Mikael har tre gemensamma barn, sönerna Igor Edgar, 15, och Åke Lo, 12, och Rafael Fox, 3. Sanna har även dottern Olga, 20, från en tidigare relation med artisten Wille Craaford.

Sanna Lundell om livet som särbo med Mikael Persbrandt

Sanna driver en podcast tillsammans med sin vännina Ann Söderlund Inte din morsa. I podden är båda oerhört öppna om privatlivet och lämnar inte ute några detaljer.

I det senaste avsnittet berättar Sanna Lundell att hon och Mikael har varit särbor ett längre tag. Från början är det Ann som tar upp det då de pratar om att passa tider med småbarn.

– För er som inte känner till Sannas dåvarande liv så levde hon och Micke särboliv, så hon bodde inne på Söder. Du bodde ju själv då med barnen, säger Ann i podden.

Annons

Sanna förklarar att de levde på olika håll för att Mikael spelade in en film utanför Sverige. Eftersom hon hade fyra barn att ta hand om och en var nyfödd var det en jobbig period i hennes liv.

– Men det var ju inte så mycket på grund av särbolivet, det var för att Micke spelade in Hämden i Danmark när Lollo var nyfödd, han var ju bortrest i Kenya och Danmark hela hans första halvår. Nä men fyfan, det var en sinnessjuk tid i mitt liv, säger Sanna Lundell och fortsätter:

– Det var min värsta tid i livet.

Idag lever paret ett mer traditionellt samboliv, men eftersom Mikael Persbrandt jobbar mycket blir det en del tid isär ändå, vilket Sanna Lundell gillar.

– Vi behöver vara ifrån varandra, det är ju en jävla klyscha men det är så för oss. Vi har det aldrig så bra som när vi är några dagar ifrån varandra och sen ses vi. Vår relation bygger jättemycket på det.

FOTO: KCS Presse/MEGA/TT, TV4

Annons