ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Guidetti avslöjar tunga familjedramat – minuter innan vigseln: ”Vad händer?”

06 apr, 2023 
Gustav Motte
Sanna Guidettis avslöjar tunga familjedramat – bara minuter innan hon skulle gifta sig.
– Min pappa dök upp 15 minuter innan vigseln… säger Sanna Guidetti i Elles intervjuprogram Hôtelle.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Våghalsig motorcyklist försöker reta gallfeber på polisenBrand logo
Våghalsig motorcyklist försöker reta gallfeber på polisen

Influencern Sanna Guidetti, 30, har levt ett omtumlande liv. Hon beskriver sitt nuvarande liv med fotbollsstjärnan och AIK-spelaren John Guidetti, 30, som en ”revansch”. En beskrivning som många kan hålla med henne om – när man hör om Sanna Guidettis uppväxt.

Sanna Guidetti levde nära alkohol och psykisk ohälsa, berättar hon för Elle i intervjuprogrammet Hôtelle. Uppväxten skedde i en soc-lägenhet och hon var fosterhemsplacerad hos sin syster.S

– Min dröm har alltid varit att fylla ett kylskåp till mina barn. Det låter så töntigt, men så har det varit, berättar Sanna Guidetti.

Lyxhuset med utomhuspool

I dag är det andra bullar.

Efter elva år utomlands var det dags för att flytta hem till Sverige. Hon och maken köpte sig en vrålkåk på 400 kvadratmeter i Nacka. Tio rum, utomhuspool och sjöutsikt fick paret – för den behagliga prislappen 31 miljoner.

Annons

Ett hus som Sanna Guidetti hade en del att säga om innan det köptes.

– Sanna är otroligt duktig på det. Vi får lite hjälp också så det kommer bli jättebra. Vi kommer trivas, sa John Guidetti till Sportbladet då.

Paret har barnen Nellie, 6, och Mason, 5, ihop.

Dramatiken under brölloppet

John och Sanna Guidetti har känt varandra sedan de var tolv år gamla. 2019 gifte paret sig. Paret hade då sett framemot sitt bröllop länge. På bilder på bröllopet ser man de lyckliga brudparet omfamna varandra i en kyss.

Men vad är ett bröllop utan drama? I Elles intervjuprogram Hôtelle berättar Sanna Guidetti att hela vigseln försenades – på grund av hennes pappa.

– Min pappa skulle egentligen inte komma. För att jag inte bjöd hans dåvarande flickvän, berättar Guidetti och fortsätter:

Annons

– Men han dök upp en kvart innan. Så allt var försenat. Det var 28 grader den dagen så alla satt bara och undrade: ”Vad är det som händer?”. Så dyker min pappa upp…

Till en början var Sanna Guidetti arg. Hon ville att pappan skulle ringt dagen innan. Men så var inte fallet.

– Jag är en sådan principmänniska. Så han trodde att jag skulle säga att han inte fick komma. Så han sa till sig själv: ”Då kommer jag en kvart innan. Jag kan inte missa mitt barns bröllop”.

Men allt löste sig! Efter dramatiken beskriver Sanna Guidetti sin relation till sin pappa som ”världens bästa”.

Foto: ELLAFI MELI PETERSSON /EXP/TT, ELLE

Annons