TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanna Bråding efter de turbulenta åren: "Känner mig mer jordad"

16 nov, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Det blev inte som det var tänkt men Sanna Bråding är glad ändå. Nu bygger hon en framtid som ensamstående mamma med sonen Kane-Lee.
Annons

När Hänt träffade programledaren och radioprofilen Sanna Bråding, 35, på Sveriges Radios 90-årsjubileum i Berwaldhallen, Stockholm i somras var det länge sedan hon vimlade. Förståeligt eftersom hon numera är mamma till sonen Kane-Lee, 17 månader.

Pappa till pojken är Mbumba “British” Mwasas, 39, som medieprofilen har haft en ostabil relation med. Något hon sin vana trogen öppet pratat och bloggat om.

– British har sitt att deala med men vi umgås och han sov hos oss senast i natt. Jag har tålamod, vi får se vad som händer. Kärleken finns, sa Sanna Bråding till Hänt på galan.

Av och på. Sanna Bråding och Mbumba "Brtish" Mwasas har kämpat med kärleken. Foto: Stella Pictures
Av och på. Sanna Bråding och Mbumba “British” Mwasas har kämpat med kärleken. Foto: Stella Pictures

I dag ser hon sig själv som ensamstående mamma trots att paret egentligen aldrig har gjort slut.

– Det är klart att det finna en sorg att det inte blev som jag föreställt mig. Jag fick inte dela det här första året med någon som jag hade önskat. Men samtidigt bygger jag något annat nu, säger hon i Expressen.

Annons

För tillfället har Sanna Bråding fullt upp. Hon är programledare för en ny UR-serie, leder radions P3: Osignat och håller i föreläsningen Från Tre kronor till fängelset. En rejäl vändning efter den oerhört svåra tiden runt år 2008 då polisen gjorde en drograzzia i hennes hem.

– Jag mår bra nu, känner mig mer jordad och att jag står pall för mer.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons