TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Värmländska raggaren och modellen Sandra, 28: "Får mycket snoppar i min inkorg"

01 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Träning, modellande – och raggarliv. Fitnessmodellen Sandra Reiche, 28, från Värmland, som också ligger bakom låten "Snoppfri inkorg", älskar att meka med bilen, dricka öl och att cruisa. – Det går jättebra att meka med långa naglar, säger hon.
Annons

Sandra Reiche, 28, från Värmland är en känd bikinifitnessmodell och har 130 000 följare på sitt Instagramkonto, där hon kallar sig för “6packsandra”. Men förutom träningen brinner hon också för en helt annan fritidsaktivitet; nämligen att ragga.

I kvällens “Outsider” visar Sandra upp sin något alternativa livsstil där hon kombinerar keso med starköl, träning med cruising och lösnaglar med bilmekande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– I raggarsvängen så tänker man inte på diet och träning, det går inte ihop riktigt. Det är ju mycket skräpmat och öl. Det jag älskar med raggarkulturen är folket, att de vågar vara sig själva. Det och alla fina bilar och musiken. Hela köret, säger hon i programmet och fortsätter:

– I raggarlivet känner man sig välkommen, man får sticka ut och härja liksom.

Sandra har också en egen raggarbil som hon brukar cruisa runt med på stan och som hon mekar med hemma i garaget.

Annons

– Det går jättebra att meka med långa naglar. Jag har brutit av dem två gånger, men det är inga problem. Mitt långa hår kan vara lite i vägen ibland, så antingen får man sätta upp det eller så får man stå ut med att ha lite olja i håret, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag gillar ju bimbolooken, med blont hår, mycket smink, ögonfransar och så gjorde jag nyligen botox i pannan. Man grimaserar ju så mycket när man tränar, så jag ville bli av med argrynkan.

Förutom det glada raggarlivet och det tuffa träningsköret, så ägnar sig Sandra Reiche också åt att göra musik. Förra sommaren sjöng hon på låten “Snoppfri inkorg”, där hon uppmanade män att sluta skicka dickpics till henne.

– Det är kul att sjunga om sånt som är lite förbjudet, snoppar hit och musar dit. Jag får ju väldigt mycket snoppar i min inkorg. Det blev lite bättre efter den där låten, men det kommer ju några enstaka snoppar om dagen ändå, säger hon i programmet.

“Outsiders” sänds i kväll klockan 21.00 på Kanal 5.

Foto: IBL

 

Annons