ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sandra Dahlberg bekräftar uppbrottet från pojkvännen – nu talar hon ut

04 nov, 2022 
Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg bekräftade förra året relationen med Joel Heister.
Men i en intervju med Hänt avslöjar nu artisten att hon är singel och att kärlekslivet är oklart.
– Det är lite limbo på det faktiskt. Mitt emellan, jag har ingen aning vart det är på väg, säger hon till Hänt.
Annons
Sandra Dahlberg bekräftar uppbrottet – efter stora lyckan: ”Det är lite limbo”Brand logo
Sandra Dahlberg bekräftar uppbrottet – efter stora lyckan: ”Det är lite limbo”

Sandra Dahlberg, 43, slog igenom i Fame Factory 2003. Sedan dess har vi sett henne både som artist och programledare i många stora program. Nu är Sandra aktuell som deltagare i Discovery+ nya serie Herre på Täppan med Carina Berg, 45, som programledare.

När Hänt träffar Sandra under programmets pressdag berättar hon att Herre på Täppan inte liknar något annat hon har spelat in.

– Det har varit ett fantastiskt galet kaos-program att spela in. Det är alltid en fröjd när man får jobba med 39 andra exakt likadana knäppgökar, säger Sandra.

Sandra Dahlbergs kärleksliv genom åren

Under 00-talet var Sandra och artisten Jimmy Jansson, 37, ett av nöjessvergies hetaste kändispar. Men 2010 gick det tidigare paret skilda vägar efter sju år tillsammans. Ex-paret har tillsammans sonen Wilmer.

Annons

Efter uppbrottet fann Sandra kärleken i Mathias Singh, 44, och paret fick tillsammans dottern Blända. År 2017 tog däremot kärleken slut då Sandra och Mathias bröt upp relationen.

Sandra Dahlberg och barnen
Sandra Dahlberg har två barn – sonen Wilmer och dottern Blända. Foto: TT

Bekräftar uppbrottet efter kärlekslyckan: ”Det är lite limbo”

Det var sedan tyst på kärleksfronten tills slutet av förra året då Sandra bekräftade att hon blivit kär igen. Det var då Joel Heister, vice vd för företaget Benify som samlar förmåner för företagsanställda, som hade stulit Sandras hjärta.

– Det känns jättebra. Jag har varit singel ganska länge och har egentligen inte varit redo för något förhållande. Men en vän hetsade mig till att skaffa Tinder, om inte annat för att det är ett roligt litet tidsfördriv. Jag hittade Joel första dagen, och då blev det så, sa Sandra till Aftonbladet när hon bekräftade relationen.

Men när Hänt nu frågar artisten om hur kärlekslivet går visar sig relationen vara över.

– Ja, jag vet inte, det är lite limbo på det faktiskt. Mitt emellan, jag har ingen aning vart det är på väg, säger Sandra.

Men du är i en relation?

– Det skulle jag kanske inte säga. Dejtar väl.

Du hade en relation, det är ganska nyligen den tog slut då?

– Det är nog ett år sedan jag hade en relation sist.

Herre på Täppan har premiär på Kanal 5 och discovery+ den 6 november kl 21.00.

FOTO: TT

Annons