TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sandra Dahlberg om relationen med Jimmy Jansson – efter syrliga kommentarerna

21 feb, 2024 
Linn Seipel
Jimmy jansson sandra dahlberg
Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson har sonen Vilmer tillsammans – och håller kontakten än idag, trots att de gick isär 2010.
Men hur är relationen egentligen – efter de syrliga kommentarerna?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”Brand logo
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

Sandra Dahlberg, 44, och Jimmy Jansson, 38, var ett av Sveriges mest omtalade kändispar under 00-talet. Artisterna slog igenom samtidigt i dokusåpan Fame Factory och blev sedan förälskade. Tillsammans fick de sonen Vilmer men 2010 bekräftade det exparet att relationen mellan dem var över.

Idag över 13 år senare, har både gått vidare på sina håll. Men de har fortfarande kontakt – ibland en väldigt offentlig sådan. Under åren har de vid flera tillfällen yttrat lite syrliga kommentarer om och till varandra i sociala medier och offentliga sammanhang.

Jimmy började till synes det hela 2021 när han gästade podcasten Hitfabriken, då han uttalade sig om den uppmärksammade tiden tillsammans med Sandra.

Annons

Sandra Dahlberg och Jimmy Janssons bråk

– Det var hur jobbigt som helst. Jag försökte separerar på det, men det var svårt. Sandra gillade uppmärksamheten och tog alla möjligheter att synas. Jag ville helst inte det, men det blev så och mer fokus på det än min musikkarriär och det tycker jag är lite synd, sa Jimmy Jansson i podden då.

Något fick Sandra att vakna till – och till synes, surna till lite.

”På med offerkoftan bara Jimmy Jansson. Uppmärksamheten (jag) tycker all PR är bra PR. Undra vem som är ute efter lite uppmärksamhet nu såhär 10-15 år senare Jimmy Jansson”, skrev hon som svar på sin Instagram story.

När Hänt sedan stöter på henne berättar Sandra att de har en lite retsam jargong, och att det inte är så allvarligt som det ser ut.

– Vi har en bra relation, vi pratar flera gånger i veckan, men vi slänger gärna käft och hänger ut varandra lite sådär också. Han är ju lite mer privat än vad jag är, och jag tycker om att reta honom för det. Så han vill ju gärna hålla sig på sin kant men jag kan inte låta bli att provocera lite, sade hon till Hänt i slutet på 2022.

Annons

Sandra Dahlberg om relationen till Jimmy Jansson idag – efter alla kommentarer

Än idag har de bra kontakt, bekräftar nu Sandra Dahlberg i en ny intervju med Hänt.

– Vi är vänner, absolut.

Men ni är lite syrliga mot varandra?

– Ja, men det tycker jag att det får man tåla. Efter många år så.

Hårda kommentarer till trots så håller inte Sandra tillbaka när hon berömmer Jimmy för hur han är som pappa till deras gemensamma son, Vilmer.

– Han är en riktig kanonkille.

Vidare berättar Sandra, apropå sin son, att hon nyligen gjort barnboksdebut.

– Ja, jättekul. Tapeter heter den. Den är interaktiv. Så att du kan inte sitta och slöläsa den för ditt barn och bara ”blablabla” utan det gäller att liksom hänga med.

Vart kom inspirationen till den ifrån?

– Eget barn med adhd och det är väldigt svårt att få honom att fokusera. Han har väl ärvt det av mig för jag har det ju också så.

FOTO: TT/HäntAnnons