ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

06 nov, 2022 
Jimmy Jansson och Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson avslutade sitt förhållande 2010.
I en intervju med Hänt berättar nu Sandra om hur relationen ser ut idag – efter storbråken framför alla.
– Va fan släpp till lite grann, säger Sandra till Hänt.
Annons
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”Brand logo
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

Sandra Dahlberg, 43, och Jimmy Jansson, 37, var ett av Sveriges hetaste kändispar under 00-talet. De var båda artister och slog igenom i dokusåpan Fame Factory och kärleken blomstrade. Tillsammans fick de sonen Vilmer men 2010 bekräftade det forna paret att de hade gått skilda vägar efter sju år ihop.

Storbråket framför alla: ”På med offerkoftan bara Jimmy”

Sandra och Jimmy har varit tysta kring relationen efter uppbrottet men förra året delade Jimmy plötsligt med sig av ett uttalande i podcasten Hitfabriken.

– Det var hur jobbigt som helst. Jag försökte separera på det, men det var svårt. Sandra gillade uppmärksamheten och tog alla möjligheter att synas. Jag ville helst inte det, men det blev så och mer fokus på det än min musikkarriär och det tycker jag är lite synd, sa då Jimmy.

Annons

Uttalandet ledde sedan till att Sandra ansåg att Jimmy svartmålade henne och på Instagram skrev hon bland annat:

”På med offerkoftan bara Jimmy Jansson. Uppmärksamheten (jag) tycker all PR är bra PR”.

Ärliga orden om bråken med Jimmy Jansson: ”Slänger käft”

När Hänt träffar Sandra i samband med programmet Herren på Täppans pressdag berättar hon hur relationen mellan exen ser ut idag.

– Vi har en bra relation och pratar med varandra flera gånger i veckan. Men vi slänger gärna käft och retar och hänger ut varandra lite så där. Han är ju lite mer privat än vad jag är och jag tycker om att reta honom för det. Så han vill mer hålla sig på sin kant men jag kan inte låta bli att få provocera lite grann, säger Sandra till Hänt.

Varför tycker du att det är roligt att reta upp honom offentligt?

– Det blir så pretentiöst annars, va fan släpp till lite grann. Det är inte så allvarligt, ta inte så himla hårt på det.

FOTO: TT/Hänt

Annons