Samir om tv-äventyret: "Sjukaste upplevelsen i mitt liv"

Samir Badran får kämpa hårt i kvällens avsnitt av "Fågarna på Fortet" - och får dessutom stå ut med gapskrattande lagkamrater.

När Samir Badran, 26, tackade ja till att delta i “Fångarna på Fortet” hade han nog inte i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vad som väntade honom i en av cellerna.

Tv-profilen fick klä sig i en blå kroppsstrumpa och blev inskickad i en cell.

– Jag skiter i vad jag har på mig, jag kan se ut så här, bara det inte är djur därinne, säger Samir Badran i programmet.

Men det är inga djur som väntar i cellen. Däremot består golvet av ett extremt klibbigt slime som Samirs dräkt fastnar i direkt. Han ska kasta bollar mot en tavla, något som visar sig vara snudd på omöjligt. Bollarna är också täckta i slime och klibbar fast i Samirs dräkt.

– Vad är det här? Jag fastnar ju för helvete! ropar Samir till sina lagkamrater.

Samir Badran får starkt stöd av programledaren Gunde Svan och lagkamraterna Sigrid Bernson och Peter "Pansar" Blaha.

Samir Badran får starkt stöd av programledaren Gunde Svan och lagkamraterna Sigrid Bernson och Peter “Pansar” Blaha.

Samir kämpar hårt med att träffa tavlan och utanför står hans lagkamrater, flickvännen Sigrid Bernson, 28, och gladiatorn Peter “Pansar” Blaha och viker sig dubbla av skratt.

Men Samir Badran lyckas tillslut träffa tavlan och får tag på nyckeln. Men när han ska gå ut ur cellen faller han och blir liggande på det superklibbiga golvet.

Samir Badran fick hjälp av Peter "Pansar" Blaha att ta sig ut från cellen.

Samir Badran fick hjälp av Peter “Pansar” Blaha att ta sig ut från cellen.

Hans lagkamrater får tillslut, gapskrattande, dra ut honom ur cellen.

– Jag fick en smurfdräkt på mig, jag fastnade i golvet och jag blev utdragen av en gladiator. Det var den sjukaste upplevelsen jag varit med om i mitt liv, säger Samir Badran.

FOTO: TV4

Läs mer: Samir Badran vädjar om hjälp – håller på att bli blind

SENASTE NYTT!