TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir och Zübeyde om tv-dramat: "Det spökade och vi var jätterädda"

15 feb, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Samir Badran blev jätterädd under inspelningen av "Realitystjärnorna på godset". "Han vaknade av att det var någon som slängde kuddar och hällde ut hans Loka-flaska."
Annons

Sörmländska Yxtaholms slott härstammar redan från 1300-talet. Och liksom de flesta gamla slott har även Yxtaholm egna spöken. Personalen som arbetar på herresätet vittnar dagligen om saker som flyttat på sig, konstiga ljud och dylikt – sådant som inte går att förklara helt enkelt. Slottet var också platsen för tv-inspelningen “Realitystjärnorna på godset”, som just nu sänds på TV3. Deltagarna Samir Badran, 24, från “Paradise Hotel” och “Robinson”-veteranen Zübeyde Simsek, 45, från Robinson upplevde också konstiga energier under sin vecka på Yxtaholm…

När Samir tillsammans med ett tv-team skulle besöka ett rum på vinden där det sades spöka hände en rad märkliga grejor!

– Jag tänkte först att det bara var skitsnack, men när vi kom in i det där rummet så var det som att man kvävdes, alltså på riktigt! säger Samir när Hänt Extra pratar med honom. Han fortsätter:

– Sen hörde vi en massa ljud, att det dunkade i väggarna. Vi tänkte att det måste vara någon som driver med oss. Men allt filmades ju… Men när vi skulle kolla på filmen var ingenting av det som spelades in där uppe kvar på kameran. Det var bara svart!

– Alla var jätterädda! säger han om den kusliga händelsen.

Samir hörde någon som dunkade i väggarna...
Samir hörde någon som dunkade i väggarna. Foto: IBL

Även Zübeyde kände att de inte var ensamma på slottet! Första natten skulle nämligen kocken sova i spökrummet. Eller sova, och sova… Så mycket sömn fick han inte!

Annons

– Han vaknade av att det var någon som slängde kuddar och hällde ut hans Loka-flaska, säger hon och fortsätter:

– Vi blev ju lite upphajpade första natten. Det var obehagligt att sova…

Även i matsalen kände Zübeyde av konstigheter.

– Varenda gång vi kom upp där fick man rysningar. Det fanns en konstig energi där i middagsrummet…

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons