LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir ljuger för läkaren om skadan – kan tvingas opereras

07 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Tiden i Let's Dance har slitit på Samir Badrans kropp. Han har ont både här och där, speciellt i sin axel. Läkaren säger att han borde vila men Samir har valt att utelämna den lilla detaljen om att han medverkar i Sveriges största dansprogram, där han bland annat lyfter sin danspartner flera gånger i veckan.
Annons

Veckorna i Let’s Dance har flugit förbi för Samir Badran, 26, och Sigrid Bernson, 28, men hela resan har inte varit en dans på rosor för dem. Samir har stött på en del skador och problematik i sin kropp.

– Jag har problem med allt i min kropp just nu. Jag måste gå till en kiropraktor så får de vrida om hela skiten, berättar han för Hänt-TV.

Något som har varit speciellt jobbigt är en skada han har i axeln som han fick när han åkte go-cart tidigare.

– Min kula har glidit ner på något sätt och det måste opereras om det inte återhämtar sig, säger han.

Han har en del problem med axeln men Sigrid försöker att göra dansen så lätt som möjligt hans axel. Och vissa saker kan han helt enkelt inte göra med den armen.

– Jag anstränger aldrig vänster axel, jag gör alla lyft och det med höger arm, Sigrid anpassar dansen efter skadan, berättar Samir.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Samir Badran dansar med Sigrid Bernson i Let’s Dance varje vecka. (c) Karin Törnblom / IBL

Samir har varit på flera besök hos läkaren, men har undvikit detaljen om att han dansar varje tack och anstränger sin onda axel trots att han borde vila.

Annons

– De säger att jag ska ta det lugnt. Men jag brukar inte berätta att jag är med i programmet och dansar för läkaren, säger han och fortsätter:

– Jag undviker detaljen om lyften och det. De kanske inte hade tyckt det var okej om de visste om lyften.

Vi får se hur länge Samirs axel håller, och om paret dansar sig vidare ytterligare en vecka så har Samir lovat att han ska tatuera in Sigrids ansikte på sitt ben.

Här nedan kan du se hur Samirs familj hyllar danspartnern Sigrid och avslöjar att med hon är den enda kvinna han haft i sitt liv.

Samirs familj hyllar Sigrid: "Enda kvinnan han haft i sitt liv"Brand logo
Samirs familj hyllar Sigrid: "Enda kvinnan han haft i sitt liv"
Annons