Samir Badrans vassa svar efter fansens kritik: ”Så arg”

Samir Badran är trött på kritiken på sociala medier.

Nu ryter Samir Badran ifrån.
I en video berättar artisten att han är trött på att ständig få kritik i sociala medier.
– Jag kanske inte lever som den ultimata Svenssons-killen, säger han.

I flera månaders tid har artisten Samir Badran kämpat sig tillbaka från den utbrändhet han drabbades av under hösten 2018. Efter en intensiv period tvingades han då ta en paus från alla sina åtaganden, vilket han berättade öppet om för sina följare i ett inlägg på Instagram.

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han där.

Samir Badran tillbaka efter pausen

Nu är han återigen igång med sin musik tillsammans med Viktor Frisk och verkar må bättre. I en intervjuvideo med Anis Don Demina talar de om allt mellan himmel och jord – bland annat om att vara en förebild som känd person.

– Jag gillar inte tanken av att vara en förebild, för det betyder att jag måste tänka mig för, säger Anis Don Demina och fortsätter:

– Men jag vill ju att folk ska kunna kolla på mig och se upp till mig och tänka att de där är min förebild, säger han i videon.

Samir Badran svarar då att han inte ska göra sig till, utan bara vara den han är.

– De som följer dig och de som har dig som förebild, då ska de ju få följa dig exakt så som du lever. Det finns egentligen inga rätt eller fel i den här grejen, säger han.

Trött på kritiken från fansen

Samir Badran säger i videon att han är trött på att få skit – för att han hela tiden ”ska vara en förebild”.

– Jag kanske inte lever som den ultimata Svenssons-killen, jag har rökt och jag har druckit mycket och så, säger han och vänder sig mot Anis:

– Jag vet inte om du röker eller så men whatever, det är ju du.

– Jag är ju bara mig själv. Ingen människa är perfekt, svarar Anis Don Demina då.

Samir Badran förklarar att han ständigt får kritik för vad han lägger ut och att han önskar att folk slutar med det.

– Den här förebilds-frågan gör mig så arg varje gång jag börjar tänka på det.  Det är så många som skriver ”du är en förebild varför står du och röker. Du är en förebild varför dricker du. Du är en förebild men du svär. Du är en förebild men varför tatuerar du dig. ” Snälla, det är jag, säger han i videon.

FOTO: Karin Törnblom / TT/ Youtube

Senaste nytt