Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Samir Badrans relation med Sigrid efter uppbrottet: ”Tråkigt”

28 apr, 2019 
Samir Badran om relationen med Sigrid Bernson efter uppbrottet.
Fyra månader har passerat sedan Samir Badran och Sigrid Bernson gjorde slut. Nu berättar Samir hur deras relation ser ut idag.
Annons

Det var i januari som artisten och Paradise hotel-profilen Samir Badran, 28, berättade att han och Sigrid Bernson, 30, valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades när de dansade tillsammans i  TV4:s Let’s dance 2017.

Efter uppbrottet har det hänt en hel del för både Samir och Sigrid. Strax efter kärlekskraschen fick TV4-tittarna se Samir Badran kyssa realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid Bernson efter att ha sett kyssen mellan exet och Bianca Ingrosso.

 

I mars besökte Samir Badran nattklubben W i Lindvallen och fastnade då på bilder tillsammans med Cassandra Ekholm, 18. Eftersom Cassandra och Samir stod tätt intill varandra på bilderna började snart romansrykten att spridas, men dessa valde Samir Badran att dementera direkt.

Annons

Hon är inte min nya flickvän”, skrev artisten i ett meddelande till Hänt.

Romansrykten har även cirkulerat kring Sigrid Bernson och Robin Bengtsson, 28, då de tävlar tillsammans i årets säsong av Let’s dance. Både Sigrid och Robin har nekat till att de är mer än vänner.

– Bara för att två stycken är singlar och ska dansa ihop, så tycker folk att man ska bli ihop. Det är en konstig grej, sa Robin Bengtsson i Nyhetsmorgon förra veckan.

Så är relationen mellan Sigrid Bernson och Samir Badran idag

Det har alltså hänt mycket i Sigrid Bernson och Samir Badrans liv sedan de valde att gå skilda vägar tidigare i år. Många fans har varit nyfikna på hur deras relation ser ut idag, något Samir nu väljer att svara på på Instagram.

”Har du nån kontakt med Sigrid?”, frågar en följare på Samirs Instagram story.

”Nej”, svarar Samir Badran kort.

När Samir Badran får frågan om det är skönt att han och Sigrid inte har kontakt svarar han:

”Nej de tråkigt vill va hennes vän”.

Huruvida kyssen med Bianca Ingrosso eller romansryktena ligger till grund för exens relation idag är ännu oklart.

FOTO: TT

Annons