Samir Badrans ord om förändrade relationen med Viktor Frisk

Viktor Frisk och Samir Badran

Duon Samir & Viktor, bestående av Samir Badran och Viktor Frisk, har tagit en paus och flera undrar hur deras relation egentligen är idag.
Nu yttrar sig Samir om den gamla vänskapen på Instagram.
”Glöm inte”, skriver han.

Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag
Slå på ljud

Viktor Frisk, 24, och Samir Badran, 29, är en duo många känner igen. Men eftersom Samir har tampats med utbrändhet sedan förra vintern har Samir & Viktor tvingats göra en del ändringar i schemat. Viktor Frisk har vid flertal tillfällen fått uppträda ensam då Samir Badran inte mått så bra och tvingats ställa in.

”Ikväll kör vi utan Samir på Silja Line. Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs”, skrev Viktor Frisk på Instagram i höstas.

När Hänt pratar med Viktor Frisk om popduons framtid verkar han ändå hoppfull. Att Samir Badrans mående skulle leda till att de lägger ner projektet verkar inte finnas på kartan.

– Vi stänger inga dörrar för Samir & Viktor, det kommer vi att fortsätta med. Det är det roligaste jag gör, säger Viktor.

Beskedet om relationen idag

För drygt en månad sedan avslöjade Viktor att pausen för duon är under obestämd tid. Beslutet och orsaken bakom berättade han i Anna Hegestrands och Jacob Liebermanns podcast Fundamentalt.

– Vi har tagit en paus på obestämd tid på grund av att vi tänker på Samirs hälsa, förklarar Viktor Frisk i podden och fortsätter:

– Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så att det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet.

Flera har undrat på deras sociala medier huruvida de fortfarande är vänner eller inte  – då de inte uppträder tillsammans längre. Men detta är inget följarna behöver oroa sig för – om man utgår från Samirs senaste story på Instagram. Till en bild på dem båda skriver han:

”Glöm inte att jag älskar dig. Den resan vi gjort är den sjukaste. 17 år när vi träffades och 25 år idag.”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN