Artikeln innehåller reklamlänkar

Samir Badrans nya besked efter tuffa tiden: ”Festade varje dag”

Samir Badrans festande

Samir Badran brände ut sig och försvann helt från rampljuset. Nu är han tillbaka med en ny låt, och avslöjar samtidigt hur han egentligen mår idag.

Samir Badran, 28, har haft ett tufft år bakom sig. I höstas brände han ut sig, och meddelade på sin Instagram att han skulle ta en paus:

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han där.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Några månader senare gick han och dåvarande flickvännen Sigrid Bernson, 30, skilda vägar. Nu har Samir dock kommit på fötter igen och är tillbaka med en ny låt tillsammans med Youtube-stjärnan Anis don Demina, 26.

– Låten heter Portkod. Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag. Allt är via appar, Instagram och grejer. Det som är grejen med det är ju att sista steget är just portkoden, berättar Samir Badran.

Samir Badran om utbrändheten

Låten släpps fredag den 17 maj och i sommar ska han ut på turné igen. Han berättar att han idag äntligen mår bättre, men att han fortfarande jobbar med sitt välmående.

– Det går upp och ner. Jag har bränt ut mig sönder och samman. Jag mår bra men jag är sliten som fan. 

En sak han har gjort för att förbättra hälsan är att han har dragit ner på fest, alkohol och jobb. När han och parhästen Viktor Frisk, 24, var som störst hade de 200-250 spelningar per år berättar Samir Badran.

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden.

Lär sig av Anis don Demina

Samir Badran har lärt sig mycket av sin kollega Anis don Demina som även han jobbar hårt. Youtube-stjärnan berättar att folk i hans närhet ofta är oroliga över att han ska gå in i väggen.

– Om inte jag tycker det är kul så gör jag det inte. Så länge man har en bra balans på det. Man måste prioritera det som är kul och lönsamt, och sedan så sover man åtta timmar per natt och äter någorlunda vettigt, säger Anis don Demina.

Idag har Samir Badran lärt sig att precis som sin kollega bara tacka ja till de saker han faktiskt tycker är roliga och som han själv vill göra. Att vara störst och bäst är inte längre det viktigast för honom.

– Vi har redan varit halvt på toppen. Vi har legat etta. Och jag vet inte om det gjorde mig lyckligare, om jag ska sträva lika mycket dit igen och hamna där igen. Allt jag gör nu gör jag för att det är roligt. Ingenting gör jag om jag inte tycker det är kul, säger Samir Badran.

Låten Portkod är skriven av Samir Badran, Anis don Demina, Kevin Högdahl och Niklas Carson och släpps fredagen den 17 maj.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt