Samir Badrans nya barnbesked

Samir Badran

Samir Badrans kärlekslycka tillsammans med flickvännen Julia Sundquist har knappast gått att missa.
Nu avslöjar tv-profilen sina planer för en framtida familj.
Samir Badran och Julia Sundquist
Slå på ljud
Samir Badrans nya barnbesked

Det var fredag, det var Talang och det var bästa sändningstid.

Då föll Samir Badran, 29, ned på knä och friade till sin Julia Sundquist, 22.

– Julia, sedan första gången vi träffades har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket. Fan, jag är så nervös, oh my god. Så nu vill jag fråga dig. Julia, vill du gifta dig med mig?, sa Samir då i programmet.

– Nej men jag fattar inte, ska jag gifta mig med den här killen, säger hon medan glädjetårarna sprutar, svarade Julia, något som gick att se på hennes Instagram.

Kärleksryktena

Det var redan förra våren som kärleksrykten kring Samir Badran och Linköpingstjejen Julia Sundquist började florerar. Men efter att precis kommit ur ett tufft uppbrott med före detta kärleken Sigrid Bernson, 31,  valde Samir att hålla förhållandet hemligt fram till sommaren – då han och Julia kom ut som ett par.

Sedan dess har man kunnat se parets kärlek flöda på sociala medier och i början av året blev det klart att de nyförälskade två flyttar ihop.

Hoppas på familj

Men det blev inte en härlig lägenhet på Södermalm för dem båda. Istället valde Samir att flytta tillbaka till hemstaden Linköping, där även Julia är uppvuxen.
– Vi funderar på att kanske flytta utomlands. Inte än, jag har ju Talang och lite andra grejer, så vi får se. Men i framtiden kanske till Australien. Vi funderade ”fuck it, vi flyttar också”, men det är svårt med mycket jobb och shit, har han tidigare sagt till Expressen om valet av bostadsort.
Än så länge har det inte varit prat om att bilda någon familj för turturduvorna. Men på Instagram avslöjar nu Samir sina förhoppningar på framtiden:
“JA jag vill självklart ha barn nån gång”, skriver han i en story.

 

 

FRÅN FÖRSTASIDAN