Idol 2023 marknadsföring banner

Samir Badrans nya barnbesked

11 apr, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Linnea Lundgren
Samir Badran
Samir Badrans kärlekslycka tillsammans med flickvännen Julia Sundquist har knappast gått att missa.
Nu avslöjar tv-profilen sina planer för en framtida familj.
Annons
Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badrans nya barnbesked

Det var fredag, det var Talang och det var bästa sändningstid.

Då föll Samir Badran, 29, ned på knä och friade till sin Julia Sundquist, 22.

– Julia, sedan första gången vi träffades har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket. Fan, jag är så nervös, oh my god. Så nu vill jag fråga dig. Julia, vill du gifta dig med mig?, sa Samir då i programmet.

– Nej men jag fattar inte, ska jag gifta mig med den här killen, säger hon medan glädjetårarna sprutar, svarade Julia, något som gick att se på hennes Instagram.

Kärleksryktena

Det var redan förra våren som kärleksrykten kring Samir Badran och Linköpingstjejen Julia Sundquist började florerar. Men efter att precis kommit ur ett tufft uppbrott med före detta kärleken Sigrid Bernson, 31,  valde Samir att hålla förhållandet hemligt fram till sommaren – då han och Julia kom ut som ett par.

Annons

Sedan dess har man kunnat se parets kärlek flöda på sociala medier och i början av året blev det klart att de nyförälskade två flyttar ihop.

Hoppas på familj

 

 

Annons