Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir Badran om vändningen i relationen med Julia Sundquist

16 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Julia Sundquist och Samir Badran
Samir Badran avslöjade nyligen att han hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Sigrid Bernson. I nya låten Kemi hyllar han sin nya flickvän och förklarar de starka känslor han fått för henne.
Annons
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”Brand logo
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”

Det var i början av året som artisten och influencern Samir Badran, 29, bekräftade att han och Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, 30, gått skilda vägar. De hade då varit ett par i två års tid. I ett inlägg på Instagram skrev Samir Badran om det tuffa beslutet att avsluta relationen.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir i inlägget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Samir Badran och Sigrid Bernson träffades när de dansade ihop i TV4:s Let's dance och var sedan ett par i två år.
Samir Badran och Sigrid Bernson träffades när de dansade ihop i TV4:s Let’s dance och var sedan ett par i två år.

Uppbrottet tog hårt på både Samir och Sigrid, och månaderna som följde blev långt ifrån odramatiska.

När Samir Badran kysste Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang på TV4 tidigare i år blev Sigrid Bernson så pass upprörd att hon valde att kommentera ex-pojkvännens drag i medierna.

Annons

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid vid tillfället.

Bianca Ingrosso berättade senare att det aldrig var någonting mer än vänskap mellan henne och Samir Badran.

– Vi var aldrig heller på g. Vi hånglade som en rolig grej, sa hon i en video på sin Youtube-kanal i juni.

Samir Badrans nya kärlek

I början av sommaren började ännu ett romansrykte cirkulera kring Samir Badran. Detta efter att han la upp en bild på Instagram tillsammans med en tjej vid namn Julia Sundquist, 22.

Till en början besvarade Samir Badran romansryktet med att han och Julia Sundquist hade ett öppet förhållandet. Men det dröjde inte särskilt länge innan han bekräftade att de var är par.

”Vi är tillsammans nu, och jag mår fett bra”, skrev Samir i ett meddelande till Expressen i slutet av juli.

Annons

Även Julia Sundquist uttalade sig då om sina känslor för Samir Badran.

”Det känns så bra och jag är väldigt kär i honom”, skrev hon i ett meddelande till tidningen.

Samirs kärlekshyllning till Julia Sundquist

Sedan förhållandet blev offentligt har Samir Badran och Julia Sundquist visat upp sin kärlek öppet på sociala medier. Och nu tar Samir Badran steget längre och sjunger ut om sina känslor i en helt ny kärlekslåt, tillägnad till sin nya flickvän

”Inatt släpper jag kärlekslåt till den här fina tjejen”, skriver Samir Badran i ett inlägg på Instagram.

Låten, som Samir släpper ihop med vännen och kollegan Viktor Frisk, 24, heter Kemi och släpptes under fredagen. I låten sjunger de textrader som ”Du och jag, vi har kemi” och ”Du och jag, en explosiv cocktail. Dör för det vi har” – och Samir Badran förklarar att texten är baserad på äkta känslor, och att den för honom handlar helt och hållet om Julia.

Annons

– Till hundratio procent. Det blir ju riktat till henne. För min del fanns inte samma innebörd i låten tidigare, men sen blev jag kär och då kände jag: “Fan, det här är perfekt. Det är exakt så här jag känner”. Då började jag snacka med skivbolaget och de blev taggade, säger Samir Badran till Aftonbladet.

Samir Badran avslöjar för tidningen att relationen med Julia Sundquist blev mer och mer intensiv under sommaren, vilket till slut ledde till att de blev ett par.

– Vi började hänga i sommar som polare, men sen märkte jag att vi hade kemi. Det började lite öppet, där vi fick göra vad vi ville, men sen blev vi tillsammans. Vi trivs fett bra, så det är nice.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons