LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir Badrans miljonrekord efter försäljningen

20 dec, 2019 
Malin Ljung
Samir BAdrans flickvän Julia SUndquist om förhållandet
Samir Badrans lägenhet i centrala Stockholm är såld – och nöjesprofilen jublar av lycka. Lägenheten såldes nämligen för ett rekordbelopp.
Annons
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”Brand logo
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”

Samir Badran, 29, kan jubla hela vägen till banken. Anledningen är att han nu lyckats sälja sin lägenhet i centrala Stockholm och noterar ett rekordbelopp.

Det var i början av december som artisten och tv-profilen avslöjade att han skulle sälja sin lägenhet. Den beskrevs som en påkostad tvårumslägenhet som dessutom genomgått omfattande renovering. Lägg till att föreningen både har bastu, relaxavdelning och att bostaden ligger ett stenkast från Stureplan.

Utgångspriset var 5 995 000 kronor, men det var inte priset som Samir Badran till slut fick för lägenheten. För nu meddelar mäklaren Adam Farhamoumand att bostaden såldes för en rekordsumma – 6 500 000 kronor!

Samir Badrans miljonrekord

”Slutade upp med den dyraste 2an någonsin i föreningen, alltid kul med rekord och säljare som blir extra glada!”, skriver mäklaren Adam Farhoumand till Expressen.

Försäljningssuccén kunde bli sanning efter hårt jobb under de senaste veckorna. Mäklaren menar att han visste att lägenheten skulle säljas för ett bra pris, men att det krävs en hel del visningar och en längre förhandling med en spekulant innan de till slut var i mål.

Annons

Samir Badran ska ha blivit överlycklig av slutbudet och det var ingen tvekan att han skulle acceptera priset som ju slutade med en miljon kronor över utgångspriset.

”Exakta orden var ’Kung är du vi kör!!’ När jag framförde budet”, skriver mäklaren Adam Farhoumand.

Samir Badrans framtidsplan med flickvännen

Var Samir Badran nu ska flytta är inte förmedlat. Däremot berättade han i november att han och nya flickvönnen Julia Sundquist, 22, börjat fundera på om de kanske ska flytta från Sverige i framtiden. Dock inte nu då Samir Badran har bokats upp för en andra säsong av Talang där han är sidekick till programledaren Pär Lernström.

– Vi funderar på att kanske flytta utomlands. Inte än, jag har ju Talang och lite andra grejer, så vi får se. Men i framtiden kanske till Australien. Vi funderade ”fuck it, vi flyttar också”, men det är svårt med mycket jobb och shit.

FOTO: TT, Instagram

Annons