LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir Badrans flickvän Julia Sundquist om Sigrid Bernson: ”Stökigt”

17 okt, 2023 
Samir Badrans fästmö Julia Sundquist tar nu bladet från munnen.
I podcasten Vår gemensamma dagbok berättar hon om sina tankar kring Samirs relation med exet Sigrid Bernson.
– Jag tror hon gillade honom ganska mycket fortfarande liksom, säger Julia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sigrid Bernson om comebacken i Let's dance: ”Jag saknar att dansa”Brand logo
Sigrid Bernson om comebacken i Let's dance: ”Jag saknar att dansa”

Samir Badran, 33, är sedan 2020 förlovad med kärleken Julia Sundquist, 26. Det var mitt under livesändningen av Talang som Samir gick ner på knä och frågade om Julias hand.

Innan Samir fann kärleken i Julia var han länge tillsammans med Sigrid Bernson, 34, efter att duon blivit ett par under Let's dance.

Julia Sundquist följde Samir och Sigrid innan hon blev tillsammans med Samir

I podcasten Vår gemensamma dagbok berättar nu Julia för första gången om sina tankar kring Samir och Sigrids relation. Det är när Julia kommer in på en tid då hon led av psykisk ohälsa som hon berättar att hon följde både Samir och hans ex innan hon och Samir blev ett par.

– Jag slutade följa typ alla kända människor som finns. Jag började bara följa massor av yoga och flum-människor typ. Det sjuka var att jag följde, eller jag tror kanske att jag följde Samir innan. Jag minns inte men jag följde hans ex iallafall, säger Julia och fortsätter:

Annons

– Det här var 2017, 2018. De första åren av Instagram så känns det som att man följde lite allt och alla.

Julia Sundquist om Samir Badran och Sigrid Bernsons uppbrott

Nathalie Lidberg som driver podcasten frågar sedan Julia om man vet vem exet hon pratar om är, var på Julia svarar:

– Många vet vem det är, hon är lite äldre, Sigrid heter hon. De va ju med i Let's dance. Det hade inte gjort något om jag hade följt henne idag, jag har inget emot henne och vi har träffats i flera sammanhang för vi har gemensamma vänner men det var ändå så att då när jag och Samir började träffas så hade jag slutat följa alla kändisar, flera månader tidigare. Det va rätt skönt att jag inte visste så mycket om hans liv där och då, säger Julia och fortsätter:

– Det hade känts lite konstigt om vi hade blivit tillsammans och jag då skulle avfölja ditt ex. För jag tror hon gillade honom ganska mycket fortfarande liksom. Han gjorde slut typ bara någon månad innan, det var ett ganska stökigt breakup. Så det hade bara blivit en konstig situation.

FOTO: TT

Annons