Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bilden på Samir Badrans mamma chockar följarna

30 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Samirs mamma chockar följarna
För första gången delar Samir Badran av sig av en bild på sin kära mamma på sin Instagram och det leder till något spridda åsikter bland följarna.
Annons

Samir Badran, 28, syntes först i tv-rutan när han deltog i realityserien Paradise Hotel 2013 på TV3. Kort efter hans medverkan i programmet flyttade han från hemstaden Linköping för att prova lyckan i Stockholm.

Genom gemensamma vänner träffade han snabbt modebloggaren Viktor Frisk, 23. Det klickade direkt mellan killarna och musikgruppen Samir & Viktor bildades snart. Tillsammans har vännerna redan hunnit med att tävlat i Melodifestivalen tre gånger, första gången 2015 och senast förra året med låten Shuffla och hamnade då på fjärde plats.

Efter Mellon ville duon utmana sig själva genom att slå ett världsrekord – under tre dagar besökte de elva städer och gjorde en konsert i varje stad. Även hösten fortsatte vara intensiv då de har avslutat deras biografi, spelat in ny musik och Samir har även agerat sidekick till programledaren Pär Lernström, 38,i TV4:s Talang.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det fullspäckade schemat i kombination med mycket alkohol och dåliga vanor tog så småningom ut sin rätt. I höstas meddelade Samir Badran att han skulle ta en paus från allt efter att ha gått in i väggen. Men så nyligen meddelade dock tv-profilen att han och Victor kommer göra comeback i sommar då de åker ut på sin sista turné.

”Lite lik Bianca Ingrosso”

Innan artistkarriären jobbade Samir tillsammans med sin pappa på hans bar i hemstaden. I dag verkar det som att Samir har en nära relation med pappa Ahmad Badran och de har synts sida vid sida vid flera tillfällen – de medverkade exempelvis tillsammans i en reklamfilm för Blocket förra året.

Någon som däremot inte har synts till i rampljuset lika mycket är Samirs mamma Margareta Badran, vilket tv-profilen valde att uppmärksamma på sin Instagram nyligen.

”Mamma. Aldrig lagt upp en bild på henne men tänkte att fan det är dags att göra det nu. Detta e en bild från morsan när hon va i min ålder. Kärlek till världens bästa människa världen, som fick världens lydigaste och bästa son (ja, jag skämtar… not)”, skriver Samir till en porträttbild på sin mamma i yngre ålder.

Annons

Bilden och den fina hyllningen till sin mamma, får Samirs följare att fullständigt häpna över hennes skönhet.

”Strålande vacker mamma du har”

”Jätte vacker bild på din mamma! Hon är då otroligt rar och fin . Fint av dig att delge bilden. Hälsa din mamma”

”Vacker mamma du har Samir hon är verkligen jättefin”, skriver en följare och många tycker att Margareta är lika fin som sin son.

”Hon är jättefin precis som du”

”Din mamma är lika vacker som du”

Det finns också spridda åsikter i kommentarsfältet kring vilken känd skönhet som mamma Margareta egentligen är lik.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT 

Annons