LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Samir Badran sjuk – hoppar av Talang-finalen i TV4

13 mar, 2020 
Linnea Lundgren
Samir Badran Talang
Samir Badran tvingas ställa in sin medverkan i kvällens Talang-final.
Detta på grund av att programledaren drabbats av sjukdom och har hög feber. ”I samråd med Samir har vi beslutat att han inte kommer medverka i kvällens program”, skriver TV4 på Instagram.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Ikväll är det dags för final i årets säsong av TV4-programmet Talang. Men en av programledarna kommer att saknas under direktsändningen.

Under de senaste dagarna har Samir Badran, 29, drabbats av en plötslig sjukdom och tvingas därför ställa in sin medverkan i succéprogrammet.

”Samir har känt sig lite febrig de senaste dagarna”, skriver TV4 i ett inlägg på Instagram.

Trots sjukdomen skriver TV4 att tv-profilen redan under fredagen känner sig bättre än vad han gjort tidigare i veckan. Men med anledning av Coronavirusets spridning i Sverige, och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att man bör stanna hemma vid förkylningssymtom, har man ändå tagit beslutet att Samir kommer att ersättas under kvällens final.

”När vi förstod att Samir kände sig krasslig startade ett intensivt arbete med att hitta en bra ersättare”, står det i inlägget på Instagram.

Hon ersätter Samir Badran i kvällens Talang

Men tomt kommer det inte vara i fredagens stora final. Trots att Samir själv inte kommer att kunna närvara avslöjar han på sin Instagram vem som kommer att bli hans ersättare.

Annons

“Praktikant-Malin, detta fixar du galant”, skriver han.

Även TV4 skriver att Malin Stenbäck tackat ja till att ta rollen som programledare – bara timmar innan direktsändningen:

“Vi hade direkt ett förstahandsval och det föll sig så lyckosamt att vår alldeles förtjusande Malin Stenbäck också hade möjlighet att kliva in i Talangfamiljen “.

Själv kommer Samir att sitta “bänkad” framför tv:n och titta på finalen tillsammans med den nyblivna fästmön Julia Sundquist. Det vara bara två veckor sen som Samir gick ner på knä och friade till sin flickvän mitt under bästa sändningstid.

– Julia, sedan första gången vi träffades har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket. Fan, jag är så nervös, oh my god. Så nu vill jag fråga dig. Julia, vill du gifta dig med mig?, sa Samir i Talang då.

 

Annons