LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir Badran om kärlekslyckan med Julia Sundquist

14 okt, 2019 
Samir Badran
Samir Badran och Julia Sundquist blev ett par i somras.
Nu avslöjar artisten parets framtidsplaner.
– Det känns verkligen som att hon är den rätta, säger han till Aftonbladet.
Annons
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”Brand logo
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”

Det var i början av sommaren som ett romansrykte började cirkulera kring Samir Badran, 29 och Julia Sundquist, 22. Följarna började spekulera vilt i kommentarsfältet när Samir delade med sig av en bild av honom själv och Julia, men Samir valde då att undvika frågor om sin civilstatus. Men i slutet av juli bekräftade Samir Badran att han och Julia Sundquist är ett par.

Sedan dess har Julia och Samir flitigt delat med sig av bilder på varandra i sina sociala medier-kanaler. För ett par månader sedan valde Samir Badran att ge sin flickvän en kärleksförklaring i form av en låt. Låten heter Kemi och den före detta Paradise hotel-profilen har gjort den tillsammans med sin vän Viktor Frisk, 24.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar Samir Badran sina framtidsplaner med sin kärlek i en intervju med Nöjesbladet. På frågan om de är väldigt kära bekräftar artisten att det stämmer och han berättar även att de träffades redan i maj.

Annons

– Så är det faktiskt. Det går väldigt bra och allt känns nice som fan. Vi träffades i början av maj, men vilket datum vi blev tillsammans vet jag inte exakt, men vi har umgåtts sedan dess.

Artisten säger till tidningen att han tror att Julia Sundquist är den han kommer leva resten av livet med.

– Ja, det tror jag faktiskt. Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, säger han.

Avslöjar fler framtidsplaner

Till Nöjesbladet berättar artisten även om sina framtida planer karriärmässigt.

– Jag kör Talang nu och sedan håller jag på med musik, förstås. Jag och Viktor ska göra en hiphoplåt med 1.Cuz vilket känns väldigt roligt. Det är en skön låt, och med tanke på vilken musik vi vanligtvis gör så är det en rolig grej.

FOTO: Stina Stjernkvist / TT/ Instagram

Annons