Samir Badran om bröllopsplanerna med Julia Sundquist

Samir Badran om bröllopsplanerna med Julia Sundquist

Samir Badran tog tillfället i akt och friade till sin Julia Sundquist mitt under direktsändning.
Nu berättar artisten om de stora bröllopsplanerna för framtiden – och livet tillsammans med sin stora kärlek.
Samir Badran och Julia Sundquist
Slå på ljud

Det var inför en miljonpublik som Samir Badran, 30, föll ner på knä och friade till sin Julia Sundquist, 23, i TV4:s Talang. Sedan dess har mycket hänt i artistens liv. Efter en lång paus från både musik och rampljus flyttade Samir och Julia från Stockholm till hemstaden Linköping.

Dessutom har Samir valt en helt ny karriärbana då han börjat utbilda sig till mäklare. De senaste åren har varit tuffa för Samir som flera gånger pratat om sin psykiska ohälsa i intervjuer. För Aftonbladet berättar nu artisten att han mår betydligt bättre efter de nya val han tagit i livet.

– Jag mår jävligt mycket bättre. Det är ingen stress nu och ingen press. Att plugga är mycket roligare än att jobba har jag insett nu. Det är skönt med lite omväxling från så hårt jobb under så lång tid. Jag har inte samma press på mig nu. Det är bara jag som sätter press på mig själv nu hur mycket jag ska plugga, säger han till tidningen.

Nya bröllopsplanerna

Till en början hade Samir ingen förlovningsring då han enligt traditionen enbart köpt en ring till fästmön Julia. Men när Aftonbladet nu pratar med honom berättar Samir att han äntligen fått sin ring som ett bevis på sin kärlek till Julia.

– Jag har fått min förlovningsring nu. Det är en jävligt fin ring. Sen får vi se med tanke på corona, man vill ju bjuda alla sina vänner på ett bröllop, så vi får se hur vi gör i framtiden.

I intervjun avslöjar Samir även att de har stora planer på att bröllopet ska bli av inom en snar framtid – även om han inte känner sig pressad till att det ska bli av detta år.

– Det blev ett plötsligt frieri och sen ska det vara lite planering. Men vi har inte gått igenom saker exakt än och det är 2022 som är siktet. Man vet inte hur lång tid allting kommer ta med corona och man vill ha bra planering bakom det. Jag har ingen stress över det och vi kommer ta det när det känns som en rätt tid i livet.

FRÅN FÖRSTASIDAN