Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Samir Badran i försvar efter hårda orden från Alex Schulman

18 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Samir Badran i försvar efter kängan från alex Schulman
Alex Schulman slängde en känga mot Samir Badran i senaste avsnittet av Alex & Sigges podcast. Nu slår Samir tillbaka mot anklagelserna.
Annons

I senaste avsnittet av Alex och Sigges podcast kommer duon Alex Schulman, 43, och Sigge Eklund, 44, in på kändisar. Sigge har en uppfattning om att kändisar älskar att bli kontaktade vad man än frågar, och menar att han endast fått tummen ner av kända personer en gång – av duon Viktor Frisk, 23, och Samir Badran, 28.

– De var äcklade av oss, säger Sigge och Alex fyller i att de ville ha bild till sina barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men varför hatar de oss?, frågar Sigge.

– För det första så är de väl stendumma, säger Alex och fortsätter:

– Man når inte fram, det går inte att kommunicera, det är svårt för att de är så pass dumma. Det andra är att de är i grunden osympatiska personer som är så upptagna av sig själva att det inte finns plats för sådant hos dem. Han är ju fullständigt avskyvärd den här mörkhårige.

Sigge säger att det är Samir han menar och undrar om Alex träffat honom fler gånger.

Annons

Det visar sig att Alex och hans dotter hade stött på Samir nyligen och dottern hemskt gärna ville gå fram till Samir. Efter mycket om och men gick de slutligen fram till artisten och frågade om de fick ta en bild.

– Det är som att man har bett honom att åka till Gävle för att hämta en grej och komma tillbaka. Den ansträngningen som han, alltså han är så otroligt, otroligt trött då. Han släpar sig upp för att ta den här bilden, så blasé och uttråkad, förklarar Alex.

”Ren jävla lögn”

Efter orden i podcasten försvarar sig Samir i ett inlägg på Instagram.

”Alex Schulman … mannen, du är typ 60 år och sitter med din kollega och trycker ner mig i 7 minuter, 7 minuter av ren jävla lögn. Detta är ännu ett exempel på hur falska människor är i denna branschen! Allt för uppmärksamhet.”, skriver Samir i inlägget.

I inlägget har Samir lagt upp ett ljudklipp från partiet i podcasten där Alex och Sigge pratar om honom och han har även lagt upp två videos på sig själv där han pratar med en kompis i telefon. Kompisen i fråga verkar ha varit med när Alex och hans dotter bad om en bild nyligen.

Annons

Samir frågar om kompisen tyckte att han var otrevlig mot dottern, men kompisen menar att Samir var supertrevlig.

– Jag tyckte inte det var jobbigt alls, jag tycker snarare att jag typ hoppade upp och sprang fram till den här tjejen, säger Samir och kompisen håller med:

– Men du var ju världens gulligaste.

– Jag blir chockad. Det är därför jag blir irriterad på folk i den här branschen, de vill trycka ner mig för att få mig att se dum ut, säger Samir då.

Via telefonen berättar kompisen att han var ju där och tog bilden och förstår inte alls vad Alex pratar om, eftersom Samir uppträdde sig väldigt trevligt. Även på sin Instagram Story berättar Samir om händelsen, och beskriver det som mobbning.

”Kommer fortsätta kämpa mot dem som styr media, den bilden som folk försöker måla upp om människor är det sjukaste och mest nedvärderande ever. Jag är trött på människor som tror att de kan trampa på andra utan att man säger emot. Detta är mobbning på hög nivå, och jag svär på min morsa att jag kommer göra allt i min makt för att stoppa skiten”, skriver Samir.

Annons

Samir stöttas av Viktor

Även Viktor Frisk har uttalat sig om händelsen.

Lyssnade precis på Alex & Sigges podd efter att folk hade skrivit. Tycker de är otroligt tråkigt att ni tagit eller uppfattat de så. Både Samir och jag försöker alltid vårt yttersta för att ge våra fans den kärlek som de ger oss. Vi kan såklart ha trötta eller jobbiga saker i vårt liv och försöker som sagt alltid ändå bemöta alla så bra vi bara kan”, skriver Viktor i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Samir är en av de finaste och snällaste personer jag vet. Har så svårt att förstå hur han skulle kunna uppfattas en en gnutta så som ni förklarar.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Henrik Montgomery

Annons