LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sami Rekik från Medina blir pappa i maj

09 dec, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
I maj blir han pappa för första gången och i juni åker han och nyblivna familjen Sverige runt på Diggiloo-turné. Sami Rekik har aldrig längtat så mycket efter sommaren.
Annons

Sami Rekik, 35, från hiphop-duon Medina har onekligen ett spännande år framför sig. I slutet av maj blir han och fästmön Angelina Aleksov föräldrar för första gången.

Bara ett par veckor senare åker han och bandkompisen Ali Jammali med Diggiloo-gänget på turné.

Sami Rekik och Ali Jammali kommer höja stämningen i årets Diggiloo-turné. Foto: IBL
Sami Rekik och Ali Jammali kommer höja stämningen i årets Diggiloo-turné. Foto: IBL

– Det är verkligen en ära! Det är redan mycket ståhej och glädje i Diggiloo, men vi kommer att hämta in ännu mer konfetti och dans, intygar Sami när Hänt träffar honom och de övriga artisterna i Göteborg.

Annons

Det var Lasse Holm, 71, själv som kontaktade gruppen. I grund och botten tror Sami Rekik att det beror på att Medina år 2013 gjorde en egen version av hans gamla schlagerdänga Miss Decibel. En låt de ska framföra under turnén.

– Och precis innan allt börjar i juni får Angelina och jag vår bebis. Så jag får fixa en husvagnsbil och ta med hela familjen. Den här sommarn ser jag fram emot som aldrig nånsin förr, säger Sami Rekik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons