Sami Jacobssons raseri i Big Brother-huset

SAmi

Tiden börjar rinna ut för Big Brother-deltagarna.
Men efter flera veckor av känslor, skandaler och skratt höjer ny Sami Jacobsson rösten mot vännerna inne i huset.
– Vilka jävla idioter, säger han i programmet.

Det är drygt en vecka kvar innan deltagarna i Big Brother-huset genomlidit hela hundra dagar utan kontakt med omvärlden. Redan första veckan skrevs stora rubriker då skandalerna kring programmet har duggat tätt under säsongen.

Förutom känslor, kärlek och sex har TV4 flertalet gånger kritiserats för deltagarnas uppträdande i programmet. Senast var det Mergim Feka, 21, som varnades för att, under en diskussion, betett sig opassande mot Jasmine Armstrong, 26. Trots att Mergim flera gånger har hamnat i bråk med deltagare i huset har han inte fått lämna huset – något som fått tittarna att rasa mot produktionen.

Men när några deltagare bestämmer sig för att busa till det med sina kompisar är det inte Mergim som blir arg. I stället är det Sami Jacobsson, 26, som ryter ifrån.

Går för långt

Det var Jasmine Armstrong och Frida Skoglund som efter en lång tids tristess valde att skoja med de andra deltagarna Därför tar De Mergims, Samis och Lennies kläder och gömmer dem. Svaret låter dock inte sig väntas och som hämnd väljer trion att helt lyfta bort Jasmine och Fridas dörr, samt gardinstång.

Men dagen slutar inte där utan det hela går över styr då Frida, påhejad av Jasmine, hittar Samis och Lennies trollstavar som de arbetat med under påskveckan.

– Här har vi Samis och här har vi Lennies, säger Frida Skoglund och knäcker sönder både kvastar och trollstavar.

“Vilka idioter”

Tilltaget blev dock för mycket för Sami som hade satt ett högt pris på sina egentillverkade påskprydnader. Under ett samtal med Mergim på utegården väljer han att tala ut om sin ilska.

– Orka att de pajar våra saker bara för att vi lyfte bort dörren och gardinen. Det är inte ens deras grejer och bara att hänga tillbaka skiten, säger Sami medan Mergim svarar medhållande:

– Det var faktiskt grovt.

Trots att Jasmine och Frida efter en tids bus bad om att få lägga ner “leken” kunde Sami inte låta bli att ge igen med att lägga ett par av tjejernas skor i grillen.

– Vad fan tror de? De har pajat våra grejer och tar sen vapenvila? Vad är det för jävla krigsföring? Vilka jävla idioter, säger han till Mergim.

SENASTE NYTT!