Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts plötsliga vändning – efter goda sjukdomsbeskedet

25 jun, 2019 
Saga scotts vändning efter sjukdomen
Saga Scotts semesterresa till Kroatien blev snabbt en mardröm när hon drabbades av hjärnhinneinflammation och inte fick lämna landet. Efter några dagar blev hon bättre och fick åka hem – men nu verkar det hela ha vänt igen. ”Förstår liksom inte, har legat ner i en säng mest hela tiden och ändå blir jag sämre”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Saga Scott, 29, är för många ett känt ansikte efter sin medverkan i Paradise hotel 2014. Två år efter genombrottet gav sig tv-profilen in på ett helt annat område när hon ställde upp i programmet Stjärnkusken och hon har även varit programledare för Paradise hotel förspelet. Hon sågs senast i TV4:s Farmen VIP där bland annat youtubern Vlad Reiser, artisten Anna Sahlene, dansprofilen Sigrid Bernson och artisten Dogge Doggelito medverkade

Förra veckan uppdaterade Saga Scott sina följare om att hon var på semester i Kroatien med sin pojkvän, men att hon blivit väldigt sjuk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hela min semester är förstörd. Min huvudvärk som jag har haft i tre dagar har nu blivit värre och satt sig i ryggen. Jag har hög feber och mår skit. Nästa stopp blir akuten i Split. Tack för detta jävla skitet”, skrev hon då på sin Instagram story.

Annons

Blev bättre – innan det återigen vände till det sämre

Väl på sjukhuset la Saga Scott ut en bild strax innan hon skulle ta ett ryggmärgsprov. Senare uppdaterade hon med provresultatet: hon har drabbats av hjärnhinneinflammation.

”Jag har fått hjärnhinneinflammation. Tack för alla meddelanden men jag får inte lämna Kroatien imorgon. Det enda jag vill är att åka hem”, skrev hon.

Men efter några dagar vände det, tv-profilen la först ut en bild där hon skrev att det hade blivit bättre, men att hon inte visste när hon skulle få åka hem.

”Jag är till största delen sängliggande då läkare här i Kroatien egentligen ville lägga in mig på observation under cirka en vecka, men kunde jag ha mörklagt och bevakning hemma funkade det om jag inte blev sämre.”, skriver hon på Instagram.

Under söndagen uppdaterade Saga Scott sina följare att hon äntligen fick flyga hem. Dessvärre verkar hon nu återigen må sämre, vilket hon berättar på sin Instagram story där hon visar att hon är sängliggandes.

Så är febern tillbaka med ont i öronen.. Förstår liksom inte, har legat ner i en säng mest hela tiden och ändå blir jag sämre”, skriver Saga Scott.

FOTO: TT, Instagram 

Annons