LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts barnbesked efter följarnas frågor

14 jul, 2018 
Saga Scotts barnbesked med pojkvännen
Saga Scott, känd från dokusåpan Paradise hotel, har nu svarat på hur hon tänker kring barn och familj i framtiden.
Annons

Saga Scott, 28, blev en offentlig person när hon medverkade i dokusåpan Paradise hotel 2014. Sedan dess har hon hållit kvar sin skara fans och över 300 tusen följer henne på hennes sociala kanaler.

Sedan drygt 1,5 år tillbaka är Saga Scott i ett förhållande med kusken Adrian Kolgjini, 25. I Instagrams nya funktion där en kan ställa valfria frågor till en annan via dennes Instagram story har Saga Scott fått och svarat på frågan om hon vill ha barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vill du ha barn i framtiden och hur många om du fick välja?”, frågar en nyfiken följare.

Jag vill gärna ha barn, egentligen kvittar det hur många, så länge man har en bra familjerelation och man kan ta hand om dem. Kanske 10, kanske 2? Nä men kanske 2 faktiskt”, svarar Saga Scott då.

En följare undrar även om hon idag har någon kontakt med Kristian Täljeblad, 27, som medverkade i samma säsong av Paradise hotel som hon, och som i programmet fick starka känslor för Saga.

Gissa… Nej”, svarar hon på frågan.

Se Saga Scotts svar på följarnas frågor här:

FOTO: Instagram

Annons