LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scott om första mötet med pojkvännen Adrian: ”Så pinsamt”

20 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Saga Scott bryter tystnaden om kärleken Adrian
Saga Scott är idag lyckligt kär i pojkvännen Adrian Kolgjini. Nu berättar hon för första gången om hur deras kärlekssaga startade.
Annons

Saga Scott, 29, slog igenom på tv med dunder och brak när hon deltog i Paradise hotel 2014. Två år efter genombrottet gav sig tv-profilen in på ett helt annat område när hon ställde upp i programmet Stjärnkusken två år senare, men led då av stor ångest under den här perioden.

– Jag hade min största del av min ångest under den perioden. Under dagarna jag spelade in hade jag ett eget rum jag kunde gå in i och liksom hämta energi. Jag kände att det blev väldigt påtagligt för människorna i programmet var också tävlingsmänniskor, så att de blev lite elaka, berättar Saga i podcasten I sanningens namn med Gabriella Bark och fortsätter:

– Jag var väldigt ensam och jag kände att det här var inte det jag ville liksom, med livet, att synas på tv och att folk… som inte känner mig har en åsikt utan det.. alltså jag behövde mer. Jag kände att jag letade efter något helt annat än att synas utåt.

”Som ingen annan jag träffat”

Men mitt i all ångest så kom ett ljus – Saga blev kär i nuvarande pojkvännen Adrian Kolgjini, 25.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag satt i fikarummet på den här inspelningsplatsen. I Norrtälje tror jag att det var till och med. Och då satt den här kusken Erik Adielsson och Jennifer Tillman, där tillsammans med oss och bara ”Saga är inte du singel?”. Jag sa ”Jo, det är jag, vadå då?”, säger Saga och skrattar.

– Och han bara ”Ska inte du träffa en kusk, alltså en travkille?”. Jag bara ”Nej, tack!”. Du vet, fast så var jag så här ”visa bild!”.

Saga pratar varmt om minnet och berättar att Erik sa att han visste om en bra kille och att han visade lite bilder.

– Min första tanke var inte så här ”Gud vad nice”, alltså faktiskt. Alltså, skitsöt. Men jag tror allmänt att jag hade en väldigt dålig syn på killar, så, jag var jävligt trött på det bara. Men jag började gilla lite bilder… jag gillade typ tio bilder lite snyggt utvalt, så bara väntande jag och tänkte, vi får se, berättar hon och fortsätter:

– Så gillade han tillbaka och jag bara ”Ja! Nice!”, och sedan skrev jag, eller nej han skrev, säger Saga och skrattar åt minnet.

Annons

Men det blev mer än snack, för kort därefter träffades de på en middag i Malmö som för Sagas del inte började på bästa sätt.

– Det var så jävla pinsamt. Jag hade varit och fixat mina läppar med fillers och var helt pumpad, och han hade bjudit mig på middag. Jag kom i sneakers och typ jeans och så skulle vi till den finaste restaurangen här i Malmö. Jag kunde inte ens äta för att jag hade ju ont i läpparna och han bara “Vem är detta liksom?”. Fast jag var ju supertrevlig verkligen och supercharmig, säger Saga skämtsamt i podden och berättar om vad det första intrycket av hennes framtida pojkvän egentligen var:

– Som ingen annan kille jag har träffat. Det här var något helt annat. Han var liksom en man.

FOTO: IBL/Eero Hannukainen

Annons