LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sacarias tvingas lämna Robinson – nu avslöjar han det tittarna inte fick se

19 okt, 2023 
ROBINSON 2023
Det är tufft och hårt att vara med i Robinson, detta är något som Sacarias kan intyga. Nu berättar han för Hänt om sin "nära döden-upplevelse", som tittarna aldrig fick se.
– Sista veckan fick jag dubbla läkarkontroller, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Ken GacamuganiBrand logo
30 sekunder under press med Ken Gacamugani

Robinson är i full gång och den här veckan har det rörts om en hel del i grytan. Lagen har tvingats byta en deltagare med varandra. Det hela slutade med att Therese Tang, 41, från Lag nord fick komma till Lag syd och Lag syd tappade därmed sin Maria Viscovi Falk, 37.

Men detta är inte det enda som hänt i veckan. För flera personer har nämligen hälsan börjat svikta, vilket inte är så konstigt med tanke på de tuffa levnadsförhållanden som råder i Robinson.

Bland annat fick Robinsons "Medical-team" rycka ut till Karolina Tilander, 23, som de lyckligtvis kunde bota på plats. Även i Gränslandet har läkare fått tillkallas, där för att ta hand om Pelle Lilja, 59, som hade blivit kräksjuk. Även han klarade sig fint och fick fortsätta tävlingen.

Annons

Det fick tittarna inte se – Sacarias till sjukhus

Men för Sacarias Kiusalaas, 34, blev det mycket värre och det hela ledde till att han tvingades lämna tävlingen helt och hållet.

– Välkomna hit. Lag syd, vi hämtade in Sacarias inatt för han mådde riktigt dåligt. Han är väl omhändertagen av läkare, han mår mycket bättre. Men han kommer inte tillbaka, säger programledaren Petra "Pam" Malm i programmet.

När Hänt når Sacarias berättar han vad det egentligen var som hände.

– Min puls blev lägre och lägre. Sista veckan fick jag dubbla läkarkontroller, för att de ville hålla extra koll. Den här natten kollade de mig medans jag sov, och då hade jag tydligen 34 i puls. Då ryckte de mig. Läkaren gav mig dropp på stranden. Var fine efter 2 dagar.

Sacarias om att lämna Robinson: ”Perfekt för mig”

En puls på 34 hjärtslag per minut är väldigt lågt och absolut inte normalt om man inte är väldigt vältränad. Sacarias togs till sjukhus och sedan tog produktionen beslutet; han måste lämna tävlingen.

Annons

– Jag ÄLSKADE att de drog mig ur tävlingen i och med att jag hatade det från sekund 1. Jag är en quitter (en som lätt ger upp reds. anm.) men hade bestämt mig för att inte göra det denna gång så detta var perfekt för mig, säger Sacarias och tillägger:

– Jag hatade mitt Robinson-äventyr.

I programmet har man fått se att Sacarias klagat mycket och det verkar inte som att Robinson var riktigt som han hade tänkt sig. Men slutet gott, allting gott för det sista Sacarias ville var att stanna kvar.

Hade du önskat att du hade fått stanna längre?

– NEJ, säger han bestämt och skrattar.

FOTO: TV4, PRIVAT

Annons