TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sabina Ddumbas reaktion – efter Så mycket bättre

10 dec, 2017 
Sabina Ddumba kan vi följa i tv-rutan varje lördag, i TV4:s ”Så mycket bättre”. För Hänt berättar hon om sina tankar kring sin medverkan. – Det känns kul, konstigt men väldigt kul, säger Sabina.
Annons

Sabina Ddumba, 23, gör just nu succé i rutan varje lördag i TV4:s ”Så mycket bättre”. I flera år har hon ägnat sig åt musiken, och när förfrågan om att medverka i programmet kom tog det inte lång tid för henne att tacka ja. Hon har själv följt det innan, och anser att det både är ett bra koncept och viktigt för frontfigurer att samlas tillsammans på det här sättet.

– Det känns kul, konstigt men väldigt kul. Det var så länge sedan vi spelade in det, och så sitter man och väntar på resultatet och tänker att hur blir det? Hur ser det ut? Hur låter det? Det är mycket innan man ser det färdiga materialet, berättar hon för Hänt, och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag underhålls av det. Jag sitter och skrattar åt det själv, det är asnajs. Då borde jag väl känna mig ganska nöjd?

Och nu när det färdiga materialet landat i tv-rutan och så både ser, och låter, det bra enligt tittarna. Men Sabina själv har ingen större koll på vad folk tycker och tänker om hennes medverkan.

Annons

– Folk säger väl att det är bra, men jag har inte läst eller grottat ner mig så mycket i vad folk har sagt. Jag vet inte varför, men jag har väl inget behov av det. Folk runt omkring mig säger ju att det är bra, och jag själv är ju nöjd. Då räcker det så.

– Sen tycker jag ju att det är skitkul om folk tycker om det.

Det är inte bara tittarna som är nöjda med det slutliga resultatet, även Sabina. Vad hon är mest nöjd med är svårt att säga, men helheten och att alla medverkande gjorde ett fantastiskt jobb tillsammans.

– Det är tio dagar som man ska prestera 100 procent, varje dag. Det är väldigt intensivt. Det jag är mest nöjd med är nog att vi tog oss igenom de där dagarna, och alla gjorde ett så jäkla bra jobb varje gång.

Foto: IBL

Annons