Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så väljer du perfekt storlek på dina vantar

02 sep, 2018 
AvMalin Perlheden
Aldrig mer stramande eller för slappt sittande vantar!
Annons

Den kalla årstiden är på ingång och när temperaturerna kryper neråt är det viktigt att klä sig ordentligt. Kanske har du redan tagit fram höstjackan och dragit mössan över huvudet.

Minst lika viktigt är det att hålla händerna varma, för visst finns det knappast något värre än iskalla och ömmande fingrar när man ger sig ut?

Att hitta rätt storlek på sina vintervantar kan dock vara lite knivigt, men det finns ett enkelt knep som löser det! Det här är användbart Speciellt för dig som handlar online och inte har möjlighet att testa vantarna i affären.

Här ska du mäta

Du mäter helt enkelt omkretsen runt handen över knogarna där din hand är som bredast. Det centimetertal du får fram matchar du sedan med storleksmodellerna för dam.

 

Centimeter     Storlek
16,2                      6,5

17,5                       7

Annons

18,7                      7,5

20                         8

[products]

[product https://www.allermediashop.se/skinnvantar-tva-farger?utm_source=hant.se&utm_medium=redaktionell_storlekvantar&utm_campaign=skinnvantartumme]

[product https://www.allermediashop.se/quiltade-skinnhandskar-med-palskant?utm_source=hant.se&utm_medium=redaktionell_storlekvantar&utm_campaign=skinnvantarpals]

[/products]

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons