LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så tvingade TV3 PH-paret att hålla kärleken hemlig

04 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Paradise hotel" -deltagarna Kristian Täljeblad och Anna Pankova föll för varandra i dokusåpan. Men tiden efter inspelningarna har varit tuff – då de tvingats att hålla sitt kärleksmöte hemligt.
Annons

Det var i juli som TV3 avslöjade att ”Paradise hotel”-profilen Kristian Täljeblad, 26, återvänder till dokusåpan för en ny säsong i höst tillsammans med flera andra kända ansikten. Programmet spelades in redan i våras och Kristian har efter inspelningarna flera gånger visat upp sin nya flickvän Anna Pankova, 20.

Kärleksparet har bland annat flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm och startat en gemensam Youtube-kanal. Men det är först nu, flera månader senare, som de båda får berätta hur de egentligen träffades. Anna är nämligen också en av höstens deltagare i “Paradise hotel”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi båda kände ganska snabbt efter inspelningarna i våras att vi ville fortsätta träffas. Vi fick veta ganska snart att jag skulle släppas som deltagare tidigare än de andra, men vi fattade att vi inte kunde säga att Anna också är med i programmet, säger Kristian Täljeblad.

Annons

För att paret skulle hålla delar av sin relation hemlig, däribland hur de träffades, hade TV3 också en hel del krav på dem. I början fick Anna och Kristian inte ens följa varandra offentligt på Instagram – trots att de bodde ihop.

— Vi följde inte ens varandra på Instagram i början, för att folk inte skulle fatta. Till slut frågade jag TV3, “hej, får jag följa Kristian nu?”. Det har varit en stor börda att hålla tyst om allting, säger Anna Pankova som får medhåll från sin sambo:

– TV3 gick sen även med på att vi fick starta en Youtube-kanal tillsammans, så de var väldigt tillmötesgående kring det. Men hade vi misskött oss där så hade de nog haft åsikter om det. Vi är ju förbundna via kontrakt att inte avslöja oss, säger Kristian.

Att äntligen få berätta hela sanningen för sina följare och prenumeranter var en stor lättnad för “Paradise hotel”-paret.

– Det var inte särskilt roligt att gå runt och ljuga hela tiden. Man mår inte bra av det, utan man vill bara säga att “så här är det, så här ligger det till”. Men jag är ändå stolt över att vi inte har försagt oss alls. Chansen är ju ganska stor att man gör det, till exempel när man sänder live och får frågor. Men gör man det är man ju körd, säger Kristian Täljeblad och skrattar.

Foto: IBL 

Annons