Så träffade Alice Stenlöf nya kärleken – nu berättar hon: ”Inte en främling”

10 jun, 2023 
https://image.hant.se/Michaela-1.jpg.jpg?imageId=8698360&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Michaela Mastad
Alice Stenlöf bekräftade nyligen att hon har hittat kärleken på nytt och denna gång i en tjej.
Nu berättar hon hur de träffades.
Annons
Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag
Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Influencern Alice Stenlöf, 26, kunde nyligen berätta att hon börjat dejta igen och fattat intresse för en tjej.

– Det är den första tjejen jag har varit attraherad av på det sättet, sa Alice i podcasten Vad fan hände? när hon avslöjade relationen.

Inte långt därefter kunde Alice även bekräfta att hennes kärlek är nu hennes flickvän. Det är i en Youtube-video på Alice kanal som hon delade med sig av nya beskedet om relationen.

Alice Stenlöf bekräftar lyckan med nya kärleken

I videon pratar Alice om att nära kompisen och före detta assistenten Lucas Armando Feola numera ska bli hennes granne, och därefter går hon över till kompisens lägenhet.

Alice ser ut genom fönstret från Lucas nya hem och säger att vännerna kommer kunna vinka till varandra från sina lägenheter.

– Han kan kolla ut där, och då är jag där på min terass och vinkar, sen säger vi skål! Sen kan vi ju ses på innergården kanske, säger Alice och fortsätter:

Annons

– Wow! Och du ser min bil också, det är jättebra.

Men det gör Lucas förvirrad.

– Men det står ingen bil där?, säger han.

– Nej den är... Min flickvän har tagit den!, säger Alice och brister ut i skratt.

Så träffade Alice Stenlöf nya kärleken: ”Inte främling”

Men hur träffades Alice sin nya kärlek? Nyligen gästade hon Alexander Pärleros podd Framgångspodden och där delar hon med sig av första träffarna.

– Vi har gemensamma vänner hon är inte en främling, sen var vi ute och jag förstod med mig själv succesivt att ”shit jag är verkligen intresserad av den här personen”. Men det tog också tid att förstå vad det är för känsla. Sen lärde jag känna henne mer och tänkte ”gud pirr i magen”.

Alice förklarar vidare att det viktiga i det hela är personkemi och energi.

Annons

– Jag tycker det är så viktigt i alla relationer, mer än att det ska fylla en ram av vad man ska attraheras av eller vem man vill ha. End of the day är kärlek bara kärlek och hur det ser ut spelar ingen roll. Man kan vara så olika varandra och känna det här är min person, det är fint att få låta kärlek existera utan att behöva identifiera alla delar av det, säger hon i podden.

FOTO: YOUTUBE

Annons