Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så sminkar Hanna Ferm sig i Melodifestivalen

17 feb, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Hanna Ferm blir sminkad
Hanna Ferm är just nu aktuell i Melodifestivalen tillsammans med Liam Cacatian Thomassen. Ingen har nog missat hennes fina scenkläder och snygga make-up. Vi vet var du kan hitta det.
Annons

Hanna Ferm, 18, är aktuell för första gången i Melodifestivalen med låten Hold You, som hon framför tillsammans med Liam Cacatian Thomassen, 22. Hanna deltog i TV4-programmet Talang 2014 och tog sig till andra delfinalen i tävlingen. 2017 kunde vi se henne som en av deltagarna i Idol, där hon tog sig ända till finalen i Globen men hamnade på andra plats efter att Chris Kläfford, 29, tog hem vinsten.

Hanna berättar för Hänt Plus att tanken bakom hennes och Liams scenkläder under uppträdandet i Melodifestivalen skulle vara basic men ändå “upphottat”. Båda bar svarta kläder. Hanna hade en svart klänning utan ärmar och Liam bar kostymbyxor och en lång kavaj. Duon gick direkt vidare till finalen som kommer att vara i Friends arena i Stockholm den 9 mars.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

My Emilsson är make-up artisten bakom Hanna Ferms smink i andra delfinalen i Malmö. My har bland annat sminkat Tv4-profiler så som Tilde de Paula, Nikki Amini och Jenny Strömstedt.

Annons

Här kan du köpa makeupen som Hanna Ferm använde under Melodifestivalen:

Nyx professional

En ögonskuggpalett med tio ögonskuggor med glittrande. Och skimrande finish. Här kan du hitta ögonskuggan från Love You So Mochi (reklamlänk)!

Isadora Glowdrops

Isadora Glow drops för en fin finish. Här kan du hitta den (reklamlänk).

Annons
Maria Lashes

Maria Lashes från svenska Depend. Här kan du hitta dem (reklamlänk).

Annons