Artikeln innehåller reklamlänkar

Så sminkar Hanna Ferm sig i Melodifestivalen

Hanna Ferm blir sminkad

Hanna Ferm är just nu aktuell i Melodifestivalen tillsammans med Liam Cacatian Thomassen. Ingen har nog missat hennes fina scenkläder och snygga make-up. Vi vet var du kan hitta det.

Hanna Ferm, 18, är aktuell för första gången i Melodifestivalen med låten Hold You, som hon framför tillsammans med Liam Cacatian Thomassen, 22. Hanna deltog i TV4-programmet Talang 2014 och tog sig till andra delfinalen i tävlingen. 2017 kunde vi se henne som en av deltagarna i Idol, där hon tog sig ända till finalen i Globen men hamnade på andra plats efter att Chris Kläfford, 29, tog hem vinsten.

Annons: Känns ditt hår vintertrött och slitet? Hårkontroll har allt du behöver. Här hittar du produkterna som reparerar, skyddar och ger ditt hår näring!

Hanna berättar för Hänt Plus att tanken bakom hennes och Liams scenkläder under uppträdandet i Melodifestivalen skulle vara basic men ändå “upphottat”. Båda bar svarta kläder. Hanna hade en svart klänning utan ärmar och Liam bar kostymbyxor och en lång kavaj. Duon gick direkt vidare till finalen som kommer att vara i Friends arena i Stockholm den 9 mars.

My Emilsson är make-up artisten bakom Hanna Ferms smink i andra delfinalen i Malmö. My har bland annat sminkat Tv4-profiler så som Tilde de Paula, Nikki Amini och Jenny Strömstedt.

Till Hannas ögon använde My ögonskuggpaletten från NYX Professional (länk till Apprl).

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Här kan du köpa makeupen som Hanna Ferm använde under Melodifestivalen:

Nyx professional

En ögonskuggpalett med tio ögonskuggor med glittrande. Och skimrande finish. Här kan du hitta ögonskuggan från Love You So Mochi (länk till Apprl)!

Isadora Glowdrops

Isadora Glow drops för en fin finish. Här kan du hitta den (länk till Apprl).

Maria Lashes

 

Maria Lashes från svenska Depend. Här kan du hitta dem (länk till Apprl).

LÄS MER: Hemma hos Justin Bieber och kärleken Hailey Baldwin

LÄS MER: Alla snackar om Selena Gomez bikini – vi vet var du hittar den

SENASTE NYTT!