Så ser Uno Svenningssons barn Mark och Joel ut

Uno Svenningsson har två barn – så ser sönerna ut

Uno Svenningsson är sedan många år tillbaka gift med Carina Bihli Svenningsson.
Tillsammans har de två barn.
Så ser sönerna Mark och Joel ut.

Uno Svenningsson föddes den 1 juli i Källeryd, Gnosjö. Han är en framgångsrik sångare, låtskrivare och gitarrist.

Artisten har många klassiker på sin meritlista – exempelvis Vågorna, Under ytan och Tro på varann. Han är otroligt folkkär i Sverige och år 2017 blev han ännu mer populär, men på ett nytt sätt, då han medverkade i den åttonde säsongen av TV4:s succéprogram Så mycket bättre.

Unos relation med frun Carina

Uno är bosatt på västkusten, Stenungsund för att vara korrekt. Han har varit gift med frun Carina Bihli Svenningsson i många år och tillsammans har de barn – två söner.

Carina och Uno på tillställning

Carina och Uno Svenningsson år 1995. FOTO: Jonas Hessman/TT

Carina är lite mer flitig på att hänga med som sällskap till Uno när det vankas tillställningar med röd matta.

Här syns de exempelvis tillsammans senast som hösten 2019 när Jontefondsgalan anordnades på Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen i Göteborg.

Carina Svenningsson och Uno Svenningsson på röda mattan

FOTO: Tommy Holl/TT

Men det är inte endast frugan som hängt med Uno på upptåg. Även sönerna har stått vid artistens sida när det varit olika happening som ägt rum.

Så ser Unos söner Mark och Joel ut

Av Unos två söner är Mark Svenningsson den äldsta. Han föddes den 5 juli år 1994 och är idag 25 år gammal. För tre år sedan valde Mark att flytta från föräldrarna och Stenungsund, men inte så långt bort! Flyttlasset gick till Göteborg där Mark verkar trivas då han fortfarande bor kvar.

Yngste sonen Joel Svenningsson är en bit yngre än Mark. Han föddes den 24 januari år 2001 och är idag 19 år gammal. Joel har inte tagit steget ut i vuxenlivet ännu, utan bor kvar med mamma Carina och pappa Uno i Stenungsund.

Idag har sönerna valt att leva ett liv utanför strålkastarljuset. Men i yngre dagar har de faktiskt hängt med pappa på röda mattan.

När det år 2010 var dags för galainvigningen av The Reef Hotel & Resort i Fredrikshavn, Danmark, så var Uno på plats med båda sönerna.

Uno Svenningsson med sönerna Mark och Joel

FOTO: Jonas Hessman/TT

Året därpå, 2011, vankades det ettårsjubileum för äventyrsbadet, som de året innan var på invigningen av. The Reef verkar vara en favorit hos familjen Svenningsson då de även detta år var på plats för att fira. Denna gång hängde även mamma Carina med.

Uno Svenningsson med barnen Mark och Joel

FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Carina och Uno Svenningsson badar

FOTO: Jonas Hessman/TT

Mysigt att få en liten drinkstund med familjen! Uno passade även på att ta sig ett litet dopp, hur härligt?!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Anders Wiklund/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!