LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ser Sissela Kyles två barn Hjalmar och Martina ut idag

20 jun, 2020 
Sissela Kyle har en son och en dotter.
Under årens gång har de då och då dykt upp med sin mamma på röda mattan.
Så här ser Hjalmar och Martina ut idag!
Annons
Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

Skådespelaren och komikern Sissela Kyle, 63, har varit ett välkänt ansikte för det svenska folket under många års tid. Sedan 80-talet har hon synts i mängder av olika tv-och radiosammanhang. Nu senast har hon turnerat runt med sin succéföreställning  Etta på listan. 

När Sissela gästade TV4:s Efter fem berättade hon om showen. Hon förklarade att hennes tanke med den var att publiken skulle känna en mysig känsla under förställningen och både få chans att skratta och tänka efter.

Även om Sissela Kyle haft en spikrak karriär med många roller i framgångsrika produktioner, så har hennes privatliv aldrig direkt dragit till sig rubriken. Sissela var gift från 1987 till 1998 med Mårten Eriksson och paret fick tillsammans två barn Hjalmar Kyle och Martina Kyle.

Särboförhållande med Per Naroskin

Efter uppbrottet med Mårten fann Sissela kärleken i psykologen och författaren Per Naroskin, 60. Det var under under en gemensam bekants fest som paret för första gången träffades, kärlek uppstod och idag har de varit tillsammans i 14 år. Redan från start beslutade sig Sissela och Per för att leva i ett särboförhållande, detta innebär att de inte lever i samma hem. Beslutet är något som har fungerat bra för dem och i en intervju med Hemetrevligt förklarade Sissela fördelarna med boendesituationen.

Annons

– Fördelen med särboförhållande är att vi får längta och därmed uppskatta varandra mer när vi ses. Man har också en tillgång till att vara själv när man vill. Det kan vara skönt att respektera varandras olikheter med lite avstånd. Men om vi vill flytta ihop, då gör vi det, har hon tidigare sagt till tidningen.

Barnen Hjalmar och Martina

I samma intervju förklarar Sissela att beslutet om särboförhållande till en början berodde på att både hon och Per hade egna barn sedan tidigare relationer. Sonen Hjalmar och dottern Martina har under årens gång synts flitigt med sin mamma på röda mattan.

Sissela och barnen Martina och Hjalmar
Sissela med barnen Martina och Hjalmar på premiär 2003. Foto: Karin Törnblom/TT

Även när barnen var i tonåren fortsatte de att dyka upp i offentliga sammanhang.

Sissela Kyle med familj
Sissela Kyle med familj 2009. Foto: Patrik Jonsson /TT

Idag har Sisselas barn blivit vuxna, Hjalmar är 28 år gammal och Martina 33. Även om de inte syns allt för ofta i rampöjuseet så har de fortsatt att dyka upp tillsammans med sin mamma och bonuspappa Per på premiärer.

Sissela Kyle och Per Naroskin med Hjalmar och Martina
Sissela Kyle och Per Naroskin med Hjalmar och Martina 2019. Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO: Eero Hannukainen/TT/ Karin Törnblom/TT

Annons