Så ser Mona Sahlins barn Ann-Sofie, Jenny och Gustav ut idag

Mona Sahlin har fött fyra barn i sitt liv. Ann-Sofie är från en tidigare relation och de tre syskonen är från hennes nuvarande relation med Bo Sahlin.
Sonen Johan gick bort tragiskt i en ovanlig hjärtsjukdom en månad innan sin ettårsdag.
Här är alla Mona Sahlins barn.

Mona Sahlin, 63, föddes den 9 mars år 1957 i Sollefteå och är en tidigare politiker som varit partiordförande för Socialdemokraterna men även vice statsminister.

Hon är en stark kvinna som invaldes som ledamot av Sveriges riksdag första gången redan 1982, och har efter det haft ett flertal statsrådsposter i både Ingvar Carlssons och Göran Perssons regeringar.

Kärleken hittade Mona tidigt, i Bo Sahlin. De gifte sig redan 1982 och har fått tre barn ihop. Jenny Sahlin, Johan Sahlin och Gustav Sahlin. Johan Sahlin gick dessvärre bort strax innan han skulle fyllt ett år.

Men totalt har Mona fött fyra barn. Hon har även dottern Ann-Sofie Sahlin från en tidigare relation med David Peña.

Hur gamla är barnen, vad gör de idag och hur ser de ut? Hänt svarar.

Ann-Sofie Sahlin

Ann-Sofie föddes år 1978 och är idag 42 år gammal. För en tid sedan skrevs det en hel del om dottern då hon kammade hem både en praktikplats och ett vikariat på den svenska ambassaden i Washington. Detta var år 2006 och orsaken till att det blev omskrivet var för att Ann-Sofie ska ha hänvisat till sin mamma när hon kontaktat ambassadens personalchef.

ANN-SOFIE OCH MONA SAHLIN PÅ RÖDA MATTAN

Ann-Sofie och Mona på biopremiär år 2013. FOTO: Karin Törnblom/TT

Jenny Sahlin

Monas andra dotter Jenny föddes år 1983 och är idag 37 år gammal. Hon är syns inte till lika frekvent bland vimmelbilderna ihop med mamma Mona Sahlin som storasyster Ann-Sofie gör.

Men när det vankades premiär av Batman år 2005 i Stockholm så fanns både Ann-Sofie och Jenny vid Monas sida, fint!

Mona Sahlin med döttrarna Jenny och Ann-Sofie

Mona Sahlin med döttrarna Ann-Sofie och Jenny på premiär av Batman år 2005. FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Gustav Sahlin

Sonen Gustav föddes år 1989 och är idag 31 år gammal. Han är även det barn som synts till mest vid Mona Sahlins sida när hon varit ute på äventyr.

Bilden nedan är från en segeltur i Kolding fjord, Danmark, där Mona Sahlin var för att delta i ett EU-ministermöte år 2002.

GUSTAV SAHLIN MED MAMMA MONA SAHLIN PÅ SEGELBÅT

FOTO: Palle Hedemann/TT

Såklart är även hela familjen samlad på roligheter ibland!

Mona Sahlin och sina tre barn på premiär 2002

Familjen Sahlin på biopremiär år 2002. FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Johan Sahlin

Johan föddes år 1986, men avled år 1987, en månad innan sin ettårsdag. Orsaken bakom den tragiska bortgången var en ovanlig hjärtsjukdom, något som förändrade Mona Sahlins liv totalt.

– Det påverkar mig hela tiden. Det går inte en dag utan att jag tänker på Johan. Så har det varit sedan den dagen han dog, har hon tidigare berättat i en intervju med Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Lotte Fernvall/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!