LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så ser Måns Zelmerlöws son Albert ut idag

29 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Följarna jublar över nya bilden på Albert – så ser Måns Zelmerlöws son ut idag
Måns Zelmerlöws karriär har skjutit i höjden sedan han slog igenom med hans deltagande i Idol 2005.
Men trots hans roll som megastjärna och eurovisionvinnare har han under de senaste åren fått ta en helt annan roll i livet – som pappa!
Annons
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”Brand logo
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”

Måns Zelmerlöw, 33, har haft de flesta hedersuppdragen som man kan ha som svensk artist. Han har varit programledare för Allsång på Skansen, dansat i Let’s dance och vunnit den ärofyllda tävlingen Eurovision Song Contest med låtet Heros.

Men sedan han träffade sin framtida hustru Ciara, 32,  på ett bröllop 2016 har hans liv förändrats radikalt. Redan från första stund kastades Måns in i rollen som extrapappa då Ciara redan hade sonen Archie från ett tidigare förhållande. Det var inte förrän 2018, då parets gemensamma son Albert föddes, som Måns kände att både han och Archie kunde landa i att han var bonuspappa.

– Man gick från att bara ha varit mammas pojk­vän har jag blivit mycket mer av en pappa­figur, utan att klampa på hans pappas tår, har Måns tidigare sagt om relationen till Archie.

Stora livsbeslutet för barnen

Efter Alberts födsel insåg Måns vilket otroligt ansvar det är att vara pappa och valde att ta 1 och ett halvt års pappaledighet för att kunna tillbringa mer tid med de båda sönerna. Trots att familjen idag är bosatt i England har Måns flera gånger pratat om att han hoppas på att flytta familjen till Sverige för att pojkarna ska få lära sig svenska.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöws son Albert fyller snart 2 år.

Måns är uppvuxen i Lund och fast besluten om att vistelsen i Storbritannien inte kommer att vara för evigt då han gärna skulle se sina barn växa upp i hemstaden.

Annons

– Jag tycker att Lund är en fantastisk stad att växa upp i, det är precis lagom beläget mellan London och Stockholm. Jag skulle gärna se att mina barn växer upp i Skåne också, har Måns sagt till Kvällsposten.

Men trots att Ciara även hon är sugen på en flytt till Sverige planerar familjen att stanna i London minst ett par år till.

Besöker ofta Sverige

Med det sagt är det dock inte så att Måns håller sina barn borta från Sverige. Familjen följer ofta med och hälsar på då Måns jobb kräver att han befinner sig på hemmaplan. Senast i februari fick den snart tvååriga sonen Albert följa med pappa till invigningen av en paddelhall i Falkenberg som Måns numera är delägare av.

På Måns Instagram har han delat med sig av en bild på sonen då han håller i ett till synes  lite för stort racket för hans unga ålder. Bland kommentarerna hörs många glädjerop.

”Han är då bra söt din son”, skriver en och en annan håller med: ”Albert är världens sötaste!”.

Det är inte första gången Måns visar upp familjelyckan på Instagram. I vintras åkte han tillsammans med båda barnen och hustrun Ciara på en skidresa till sälen.

”Två pojkar som har bestämt sig för att bli skidåkare efter den här veckan”, skrev han då till ett bildspel på Instagram

FOTO: TT

Annons