TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så ser Kristofer Hivju ut utan skägg: "Går knappt att känna igen"

09 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
"Game of thrones"-stjärnan Kristofer Hivju chockade fansen med en bild utan skägg. Norrmannen fick både ris och ros för sin renrakade haka.
Annons

Den 38-åriga skådespelaren Kristofer Hivju från Norge tog hela Sverige med storm i rollen som Steinar Hovland i de nya “Beck”-filmerna. Men Kristofer nöjde sig inte där, han hade siktet inställt på världen. Och alla som sett “Game of thrones” och “Fast & furious 8” kan vittna om att han lyckats.

Det som får Kristofer att sticka ut från mängden bland andra skådespelare är hans fluffiga hår och långa skägg. Han själv har liknat sin behåring med en lejonman vid flera tillfällen. Men nyligen chockade Kristofer sina fans och la upp en bild där han inte hade något skägg alls till vilken han skrev “The man has no beard”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kommentarerna strömmade in på stjärnans Instagram. Han fick komplimanger för sina tydliga kindben och många sa att han aldrig skulle spara ut skägget igen.

“Du får aldrig ha skägg igen!!! Wow! Stilig man!!!”

Andra skrev att det inte alls gick att känna igen honom, att det såg ut som en helt annan person.

“Det är ju en helt annan man! Går ju knappt att känna igen dig!”

Fansen var delade i två läger kring om stjärnan skulle fortsätta vara med eller utan skägg. Det många missade i den chockerande bilden var att Kristofer hade taggat den med #throwbackthursday. Bilden är alltså gammal och Kristofer har till hälften av följarnas glädje alltså inte rakat bort sitt skägg.

Annons