TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så ser Henrik Schyfferts söner Janne och Ove ut idag

21 jun, 2020 
Henrik Schyffert har två söner från sitt tidigare äktenskap med Bea Uusma.
Janne och Ove Schyffert har nu vuxit upp – så här ser de ut idag!
Annons
Henrik Schyffert om vändningen med Nour El RefaiBrand logo
Henrik Schyffert om vändningen med Nour El Refai

Komikern Henrik Schyffert, 52, blev i oktober pappa för tredje gången. Sonen Sami blev hans första gemensamma barn med nuvarande flickvännen Nour El Refai, 32.

Men rollen som pappa har Henrik tagit sig an sedan flera år tillbaka. Tidigare var han gift med Bea Uusma, 54, och paret fick tillsammans sönerna Janne Schyffert och Ove Schyffert.Henrik och Bea gifte sig 1996 men 2012 fick relationen ett slut då paret beslutade sig för att bryta upp och gå skilda vägar.

Beslutet för yngsta sonen

Henriks yngsta son Sami syns flitigt på Nours sociala medier. Men ett beslut som paret tagit är att inte visa sonens ansikte. Istället publiceras bilder på honom med emojis för ansiktet eller där han tittar bort. Detta har Nour tidigare förklarat beror på att hon vill ge sonen en möjlighet att själv ta beslutet om att synas i sociala medier.

Sönerna Janne och Ove har däremot synts med sin pappa på röda mattan under sin uppväxt. Det är inte allt för ofta men några premiärer och tillställningar har de dykt upp på.

Annons

Så ser Janne och Ove ut nu

Idag har Janne hunnit fylla 21 år och Ove 18. De vuxna sönerna ser i nuläget inte ut att gått i sin pappas fotspår. Ingen av dem lever ett liv i rampljuset men de båda syns ibland till på pappa Henriks sociala medier. De har även följt med Henrik Schyffert på offentliga tillställningar under de senare åren.

Här syns Janne, tidigare i år, på premiär tillsammans med sin pappa och flickvännen Wilma.

Henrik Schyffert med sonen Janne och hans flickvän Wilma
Foto: Jonas Hessman/ TT

Även Ove Schyffert har glatt poserat sida vid sida med sin pappa på röda mattan. År 2018 dök han upp på galan Kristallen tillsammans med Henrik. Pappa och son hade då minst sagt matchat sina outfits.

Henrik Schyffert och sonen Ove
Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO: Cecilia Liljeton/TT/Anders Wiklund/TT

Annons