Så ser Helen Sjöholm och Peter Jöbacks relation ut idag

Helen Sjöholm och Peter Jöback

TT
Peter Jöback och Helen Sjöholm började arbeta ihop för över 20 år sedan.
Så här ser den populära duons relation ut idag!
Peter Jöback om kärleken Oscar
Slå på ljud

Artisten Helen Sjöholms, 50, röst har berört stora delar av det svenska folket. Bland annat är hon ansiktet bakom den klassiska Gabriellas sång.

Under hösten är Helen aktuell i TV4:s succéprogram Så mycket bättre där hon kommer att få träffa fler andra svenska artister som Benjamin Ingrosso, 22, Markus Krunegård, 41, återvändande Plura Jonsson, 68, och Ana Diaz, 42.

– Snart ska jag få åka till Gotland och vara med i ”Så mycket bättre”, vilket känns otroligt kul och spännande. Jag är ingen låtskrivare men jag ser fram emot att höra andra tolka sånger som jag har gjort genom åren och inte minst göra egna tolkningar av andras sånger, sa Helen i ett videoklipp på TV4:s Facebooksida i somras.

Började arbeta med Peter Jöback för över 20 år sedan

Det blir helt enkelt en spännande höst där många musikaliska talanger kommer att mötas och skapa magi tillsammans. Någon som Helen annars är van att arbeta med är Peter Jöback, 49. Det är över 20 år sedan duon gjorde succé i orginaluppsättningen av musikalen Kristina från Duvemåla.

– Jag och Helen träffades första gången på presskonferensen för Kristina och med den produktionen hade vi fyra fina år tillsammans, det var fantastiskt att få vara med och skapa något från början, speciellt då det var baserat på Wilhelm Mobergs epos som var så rotat i den svenska folksjälen, har Peter tidigare sagt till den finska tidningen Yle.

Peter Jöback och Helen Sjöholm

Peter Jöback och Helen Sjöholm i Kristian från Duvemåla

Björn Edergren/TT

Helen Sjöholm och Peter Jöbacks relation idag

Sedan dess har deras vägar korsats många gånger. Peter och Helen är en populär duo som under åren relativt ofta har synts ihop på scenen. År 2017 medverkade Helen i Peters hyllningsprojekt I love musicas så än idag är duon goda vänner och arbetar gärna tillsammans.

När Peters föreställning Peter Jöback – med hjärtat som insats hade premiär i slutet av 2018 dök även Helen upp och stöttad sin väns stora kväll.

Hänt har utan framgång sökt Helen Sjöholm och Peter Jöback.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Peter Jöback om relationen med maken Oscar

FRÅN FÖRSTASIDAN